Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dzisiaj około godz. 10.00 przestałem otrzymywać powiadomienia mailowe od Allegro o sprzedaży za pobraniem. Chodzi mi o wiadomości typu:
"kupujący xxxxx wybrał sposób zapłaty i dostawy za zakupy w Twojej ofercie"
Przychodzą natomiast maile z powiadomieniami o zakupach z wpłatą kupującego i podstawowe maile typu "sprzedałeś przedmiot przez kup teraz ....".
Pracuję na G-mailu.
@Busu Podaj mi proszę przykładowe numery takich zamówień, ale sprawdź proszę dokładnie wszystkie foldery, w szczególności SPAM lub Powiadomienia.
Np. 55d088b1-7f6f-11ec-8526-b7f488beffdc
bdce9d01-7f6d-11ec-8526-b7f488beffdc
fe62a411-7f63-11ec-a91b-613211c10167
i wiele innych...
Spam i inne foldery sprawdzałem - nie ma tych wiadomości. To stało się dzisiaj - nic nie zmienialiśmy w ustawieniach, a pracujemy w tym systemie od lat...
Mam ten sam problem
Przykładowy numer na który nie dostałem powiadomienia .
42f1d951-7f75-11ec-afb8-8d34e1e53ab9
@Busu Dostałam już potwierdzenie, że z naszej strony wszystko działa prawidłowo. Wiadomości są od nas wysyłane, ale są nie dostarczane do Twojej skrzynki, dlatego to nie jest problem po naszej stronie. Od nas wiadomości wychodzą poprawnie, dlatego w tej sytuacji spróbuj proszę skontatkować się z operatorem skrzynki mailowej, aby wyjaśnić tę sprawę.
U nas to samo, przyszedł tylko mail "Sprzedałeś przedmiot przez Kup Teraz".
2f4ad1e0-7f70-11ec-a91b-613211c10167
Pocztę mamy na home więc pytanie czy to wina tej poczty czy jest ogólnie jakiś problem.
@L-300 @www_szron_com_pl Bardzo dziękuję za te przykłady. Nasz zespół techniczny weryfikuje Wasze zgłoszenia, więc gdy tylko będziemy mieli dla Was więcej szczegółów, wrócimy do Was z informacjami.