Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ALLEGRO ZAMIAST POMAGAĆ I WSPIERAĆ SPRZEDAJĄCYCH TO ROBI SAME PROBLEMY. POWINNA BYĆ OPCJA WYBORU WIDOKU, PULPITU TYLKO OCZU PLASU MOŻNA DOSTAĆ
@outletsiedlce, dzięki za podzieleniem się swoimi uwagami. Przekazałam je w odpowiednie ręce.
Ciekawe kiedy allegro wprowadzi coś co będzie przydatne i pomocne tak kupującym jak i sprzedawcą bo jak na razie jest tylko zmuszanie do podnoszenia cen i utrudnianie pracy.
@mwmonety jest tam masa ludzi, którym trzeba wymyślić jakieś zajęcie. Co jest najprostsze ? oczywiście zmiana szaty graficznej i poprzestawianie ikonek z miejsca na miejsce. A, że potem my musimy to ogarnąć wszystko od nowa. W sumie kogo to interesuje, grunt, że robota wykonana 🙂
@mikeza Za każde rozwiązanie nawet takie które mija się z celem i jest do niczego nie przydatne są premie a to napędza tworzenie takich pomysłów.
@outletsiedlce ważne, że podoba się komuś kto to wymyślił, nasze zdanie już od dawna nie ma specjalnego znaczenia 😞
outletsiedlce jak krasnoludki co podglądały królewnę Śnieżkę : mnie też , mnie też , mnie też , mnie też 😁
Spoko, damy radę
Masz racje. Strona rozjechana jak pas startowy !
Sam wygląd jest ok, tylko strona zbyt rozjechana. Źle to jest rozplanowane graficznie.
Temat "tłuczony" w innym wątku, proszę admina o połączenie: