anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NIE PRAWIDŁOWE NALICZANIE CZASU DOSTAWY

MAMY ROZWIĄZANIE!
szkolka-dabie
#7 Wielbiciel#

Witam.

Mam ustawione 2 dni na wysyłkę towaru. 

Towar kupiono: data sprzedaży:13 lut 2025, 19:15; rynek: allegro.pl

czas na wysłanie
do pt., 14 lut 2025, 23:59
przewidywany czas dostawy
pon., 17 lut 2025

Nie trzeba być geniuszem żeby prawidłowo policzyć 48h
oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@szkolka-dabie Przewidywany czas dostawy to nie tylko Twoja deklaracja wysyłki, ale również historia wcześniej realizowanych przez Ciebie zamówień oraz inne czynniki. Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje na ten temat. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Krawczyk_Opony
#9 Pomysłodawca#

na głowe można dostac z tymi waszymi ciągłymi kombinacjami, zapisałem sobie w kalendarzu żeby co 10 dni wyłączać te chrzanione przewidywane czasy dostawy. Wchodze dziś w zakładkę: JAKOŚĆ SPRZEDAŻY, chce otworzyć "skutecznośc wysyłki" a tam "niespodzianka", mam tylko do wyboru JAKOŚĆ MOJEJ SPRZEDAŻY, znikneły i nie ma OTRZYMANE OCENY oraz SKUTECZNOŚĆ WYSYŁKI. Gdzie aktualnie znajde SKUTECZNOŚC WYSYŁKI??????? 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@szkolka-dabie proszę o zachowanie tu kultury wypowiedzi i unikanie w mojej ocenie wulgarnych i obraźliwych sformułowań. 

@Krawczyk_Opony odpowiedziałem Ci w innym wątku, nie ma potrzeby dublowania zapytań w innych wątkach.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@szkolka-dabie 2 dni w/g allegro to nie jest 48H 2 dni to 13 i 14 luty

oznacz moderatorów
szkolka-dabie
#7 Wielbiciel#

[edycja]

oznacz moderatorów
szkolka-dabie
#7 Wielbiciel#

zobaczymy jak uokik wypowie sie w tej sprawie

oznacz moderatorów
AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

@szkolka-dabie  ech mamy to samo, wczoraj patrzę, a tam -81 w dół ,

pytam pracownika o ten minus punktów i wymieniono mi niepoprawne wysyłki,

sprawdzam - wszystkie mieszcza sie w podanym terminie wysyłki widocznym w "metryczce" zakupu

Jak to sie ma jedno do drugiego, to za Chiny ludowe "nie razbierosz". Chociaż zdecydowaną większość sprzedaży przerzuciłam juz na własna stronę, to i tu wpada od czasu do czasu jakaś sprzedaż. I chciałoby sie znać zasady którymi kieruje się allegro, bo logiki w tym za grosz.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@AptekaNatolinska wtedy zachęcam Ciebie do dopytania jakie konkretnie wysyłki wpływają na jakość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
AptekaNatolinska
#14 Krzewiciel#

właśnie to zrobiłam

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AptekaNatolinska mam nadzieję, że odpowiedź Doradcy w sprawie nr 50284438 wszystko wyjaśniła. Punkty nie dotyczyły miary Wysyłka w terminie, tylko Szybka wysyłka. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów