Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Chciałem podesłać ofertę moich ogłoszeń do klienta, podesłałem link do jednego z nich i poprosiłem o "wejście" w zakładkę "wszystkie przedmioty sprzedającego" Klient twierdzi że nic nie ma.
Sprawdziłem osobiście i faktycznie komunikat "nic nie znaleźliśmy"
Mam w tej chwili 112 ogłoszeń i widzę je tylko po "wejściu" w moje wszystkie produkty ( wtedy jest kompletna lista moich ogłoszeń)
Co ciekawe po skopiowaniu tytułu aukcji z tej listy i wpisaniu go w wyszukiwarkę (wszystkie kategorie) nie widać tego ogłoszenia.
Sprawdziłem i na moim drugim koncie jest to samo!
O co w tym chodzi?
Pewnie dlatego mam takie wyniki sprzedażowe, skoro nic mojego nie widać.
Przykładowe ogłoszenie:
https://allegro.pl/oferta/50-lat-amg-mercedes-benz-oryginalna-czapka-bejsbol-14432392714
Proszę znaleźć coś innego we "Wszystkich przedmiotach sprzedającego" albo skopiować nagłówek i dać do wyszukiwarki.
Pozdrawiam
Ależ to bardzo proste, ze względu na fakt, że w ogłoszeniach informujesz o nie wystawianiu faktur, Twoje oferty są widoczne tylko dla kont prywatnych i tych firmowych, których właściciele sami włączyli sobie widok konsumencki.
Domyślnie oferty osób nie wystawiający faktur, nie są widoczne z kont firmowych.
Czyli żeby mnie wszyscy widzieli bez ograniczeń musi być na zielono "widok Biznes" Tak? dobrze rozumuję?
@AKrx7 Tak i to u każdego z użytkowników musi być na zielono, albo gdy włączysz we wszystkich ofertach opcję "wystawiam faktury VAT"
Witam
Dziś wszedłem na Allegro z pozycji telefonu i bez logowania.
Wpisałem po kolei kilka tytułów swoich artykułów i żadnego z nich nie widać.
Tylko na komputerze stacjonarnym po zalogowaniu się mogę i widzę swoje produkty.
Jak mam funkcjonować skoro nikt nie widzi moich wystawionych ogłoszeń?
Zastosowałem się do podpowiedzi ustawiłem na zielono "widok biznes" i jak widać dale to nic nie daje.
Nie mogę pisać że wystawiam faktury VAT skoro jestem ryczałtowcem i takich faktur nie wystawiam.
Co jest przyczyną takiego stanu rzeczy?
A kiedyś było zwykłe proste Allegro.... i komu to przeszkadzało:(
Nic z tego nie rozumiem ale teraz znowu widać produkty.
Może dlatego, że kilka razy przełączyłem widok z biznes na konsumenta i z powrotem.