Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Pięknie.
Przechodząc do rzeczy:
Zamówienie wpadło, ale jest nie widoczne.
Ustawiłem w panelu, aby ukrywał zlecenia wysłane, ale nie nadawał od razu po wydrukowaniu listu przewozowego statusu wysłane. To nie działa poprawnie... może się pomyliłem i coś źle zaznaczyłem, ale nie mogę trafić z powrotem na tą kartę (wyskoczyła mi ona podczas próby nadania - w panelu nie mogę odnaleźć - proszę o pomoc.)
Ale nawet gdybym się pomylił, to panel po mimo zaznaczenia pokaż wszystko i tak nie pokazuje wszystkiego...
15min kombinowania dlaczego nie widzę zakupu....
Proszę o przekazanie tej niedoróbki programistą... jeśli jest potrzeba to pomogę 🙂 Z lekcji informatyki jeszcze pamiętam jak się konstruuje zapytania do bazy danych...
Pozdrawiam
Grzegorz [edycja]
@www_puzzla_pl spróbuj proszę, w pierwszej kolejności wyczyścić pliki Cookie (najszybciej to zrobisz kombinacją klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz sprawdź ponownie w innej przeglądarce. Jeżeli te kroki nie pomogą, to prześlij zrzut całego ekranu, z widocznym paskiem adresowym przeglądarki, datą oraz godziną.
Dziękuje za odpowiedź, ale nie mam czasu na to, ale pozostaje pytanie jak się dostać do Panelu gdzie się ustawia te automatyczne ukrywanie.?
@www_puzzla_pl przejdź do zakładki Zamówienia w Sales Center, następnie w prawym rogu kilknij w ustawienia i na dole strony będzie dostępna sekcja "Automatyczne ukrywanie zamówień".
Dziękuje Pani.
Miłego dnia 🙂