Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wpisując dowolną frazę w wyszukiwarce allegro, z aukcji które oferuję ( ponad 600 aukcji ) nie mogę znalezc ŻADNEJ !!!! Dopiero jak się wyloguję i wpiszę numer zestawu który oferuję to go widzę na liście aukcji w wyszukiwarce, będąc zalogowanym nie widzę żadnej. Przykład ?
Oferuję zestaw Lego 6262. Wpisując ta frazę będąc zalogowanym widzę 18 ofert ( w tym żadnego zestawu tylko jakieś elementy tego zestawu ).
Wylogowuję się i wpisuje Lego 6262 ,i widzę 25 ofert w TYM MÓJ ZESTAW.
inny przykład ?
Będąc zalogowanym Wpisuję w wyszukiwarce "Lego islanders " ( oferuję elementy z tym związane )
i widze 23 oferty , w tym ZADNEJ MOJEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wylogowuję się i wpisuję LEGO islanders i widzę 82 OFERTY !!!!!!!!!!!!!! w tym moje
O CO TUTAJ CHODZI , PRZECIEŻ TO JAKAŚ PORAŻKA JAK KLIENCI NIE MOGĄ ZNALEŻĆ moich ofert będac zalogowanym ????????!!!!!!!!!!
TYCZY SIĘ TO WSZYSTKICH MOICH AUKCJI NIE MOGĘ ZNALEŻĆ ŻADNEJ W WYSZUKIWARCE BĘDĄC ZALOGOWANYM !!!!! A JEST ICH PONAD 600
@klockiMieszko bo masz konto Firma - widok Biznes i masz w ofertach że nie wystawiasz faktur to nie zobaczysz, zmień na widok konsumencki to wskoczą 🙂
Bardzo dziękuję, od godziny zastanawiam się o co chodzi a pomogłeś mi w moment... Pozdrawiam Mieszko
@klockiMieszko allegro wprowadziło takie utrudnienie i nie wiem po co, teraz Twoi potencjalni klienci z kont firmowych nie widzą Twoich ofert 😞 najlepiej jak byś zmienił na wystawiam fakturę bo ograniczasz se zasięg a wielu nie wie żeby zmienić 😞
dokładnie tak zrobię, jeszcze raz dziękuję.