Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem póki co prywatym sprzedawcą, dlaczego na wynikach wyszukiwania nie wyświetla się ile osób kupiło przedmiot? W ofercie już tak...
Kurcze, dziękuję, na telefonie nic, Zero, jak inni mają ilość podana tak u mnie nie ma. Może być inaczej na mobilnych urządzeniach?
@polnadrogasklep Tak, jest inaczej. W aplikacji ta informacja jest widoczna dopiero po kliknięciu w konkretną ofertę.
I tak jest jak jest się prywatnym sprzedawcą?
@polnadrogasklep Nie, nie ma to znaczenia.
Przepraszam, że tak drążę, ale to ja robię coś nie tak? Czy to potrzebuje się zaktualizować? Bo nie powiem, ale wyświetlanie ilości sprzedanych produktów dużo pomaga, a mi zostaję to odebrane...
@polnadrogasklep W aplikacji nie widać liczby sprzedanych sztuk na liście ofert, nie ma tej opcji. Nie wyświetla się nikomu. To nie jest błąd.
Ok, w przeglądarce w tel (nie aplikacji) też nie widać. A widać ilość sprzedanych przedmiotów u wszystkich innych, tylko nie u mnie. Przepraszam, ale totalnie zgłupiałam.
w aplikacji też widać innych ilość sprzedanych, nawet małe ilości. To akurat tylko ja mam pecha?
@polnadrogasklep Informacja widoczna na zrzucie pojawia się, jak widzisz, pod oceną produktu i dotyczy liczby sprzedanych produktów. To inny komunikat. Kiedy przy Twoich ofertach, powiązanych z katalogiem produktów, pojawią się oceny tych produktów komunikat również powinien być widoczny.