Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy komuś również nie wyświetla zamówień? U mnie cały czas kręci się kółeczko, bez względu na urządzenie. Inne zakładki chodzą normalnie
Widać przysługuje wybranym, bo u mnie nadal nie robi. Za to integracja z Pocztą działa
CTRL i F5 jak komuś nie działa lub usunać cookies z przeglądarki i zacznie działać
Inpost i DPD juz zasysa zamówienia
Zaczeło działać ale póki co wczytałem strone i nie dotykam:) Jak podrukuje zamówienia dopiero cokolwiek rusze:)
U mnie nie działa zakładka zamówienia w menadzerze to samo. Tak samo nie działa zakładka allegro finanse. Nie odpowiadaja na czacie. Teraz już nawet czat wyłączyli
Witajcie, przepraszamy za awarię i utrudnienie Wam początku nowego tygodnia! Otrzymaliśmy informację, że problem został już naprawiony i zakładka Zamówienia powinna już działać bez problemu.
Zakładka już działa choć strasznie wolno, możliwe że przez ilość osób nagromadzonych które aktualnie korzystają.
A do Ciebie @la_nika mam ogromną prośbę w wolnej chwili sprawdź proszę e-mail (dość ważna kwestia dla SAG)
witam, mam ten problem że nie wyświetla zamówień produkty wystawiałem na allegro lokalnie lecz żeby zrobić zwrot pieniędzy klientowi muszę mieć te zamówienia właśnie w tej zakładce zamówień by nimi zarządzać proszę o pomoc
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o pomoc
@Client:41287007 W przypadku zamówień z Allegro Lokalnie nie zwrócisz pieniędzy przez nasz system. Pozostaje kontakt z klientem w celu ustalenia danych do zwrotu.
dziękuję za pomoc
witam, mam ten problem że nie wyświetla zamówień produkty wystawiałem na allegro lokalnie lecz żeby zrobić zwrot pieniędzy klientowi muszę mieć te zamówienia właśnie w tej zakładce zamówień by nimi zarządzać proszę o pomoc
Problem dziś znowu od samego rana. Nie pobiera zamówień
@protest321 Po wyczyszczeniu danych przeglądarki (plików Cookies) problem nie powinien już występować.
Niestety nic nie pomogło. Zmiana przeglądarek też.
@protest321 Mogę Cię prosić o zrzut ekranu i dokładne opisanie problemu?
wysyłam allegro nie pobiera zamówień. Kółko się kręci od aktualizacji a na liście pusto.
Jak przy zamówieniu od klienta kliknę przesyłka to pojawia się w wysyłam allegro.
@protest321 Prześlę Twoje zgłoszenie do działu technicznego ale potrzebuję zrzutu ekranu.
@protest321 Na zrzucie nie widać szczegółów, jest zbyt słabej jest jakości. Widzę, że udało Ci się pobrać wszystkie zamówienia, bo ostatnie zamówienie jest z 13.12.2021 r. z 09:55. Wszystko powinno działać poprawnie.
Nadal nie pobiera zamówień. Nie aktualizuje tez statusu transakcji. Pokazuje że w realizacji a ma status wysłane.
Przesyłki się dodają tylko w wypadku kiedy w każdej transakcji po kolei kliknę przesyłka i mnie przeniesie do wysyłam.allegro
Zbiorcze pobierania nie idzie. Załączam zrzut ekranu gdzie brakuje min 2 przesyłek i widać że statusy są nie poprawne.
Dziś wszystko przez inpost musiałem a dla innych firm każdą przesyłką osobno dodawać.
Nie pomaga zmiana przeglądarki, usuwanie ciastek i nawet restart komputera.