anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie wyświetlają się moje oferty

King-Car5
#1 Nowicjusz#

Witam, nie wyświetlają się moje oferty na allegro. W profilu widzę że są aktywne ale w wyszukiwarce na telefonia ani na komputerze ich nie widać. Przykładowo, tytuł oferty : Lewarek klucz ucho podnośnik Suzuki Swift MK7 10-  numer oferty 13523369905 . Jest widoczne w panelu jako aktywna oferta lecz po wpisaniu w wyszukiwarkę nie ma tego przedmiotu.

Proszę o rozwiązanie tego problemu ponieważ opłata jest pobrana za ofertę a nie jest widoczna, to jest tylko jeden przykład a ofert mam ponad 700 a większość nie jest widoczna.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@King-Car5 Jaką frazę wpisujesz w wyszukiwarkę? Prześlij proszę link do wyników wyszukiwania.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

King-Car5
#1 Nowicjusz#

Wpisuje : lewarek klucz swift mk7

a to link : https://allegro.pl/listing?string=lewarek%20klucz%20swift%20mk7

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@King-Car5 Szukasz oferty, będąc zalogowanym na swoje firmowe konto, dlatego nie widzisz jej w wynikach. Otwórz link, nie będąc zalogowanym. Oferta powinna się pojawić. Na firmowym koncie widzisz tylko wyniki uwzględniające oferty, w których możliwe będzie uzyskanie faktury.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@nat_not sami się już gubicie, przecież ma Wystawiam fakturę VAT i powinien widzieć je z konta biznes, prywatnego itp. 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 W tej chwili oferta pojawia się w wynikach sprawdzanych z kont firmowych. Sprzedający musiał ją edytować.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów