Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Gdy pisze wiadomosc do allgro poprzez formularz zgloszeniowy, zazwyczaj dostaje odpowiedz po okolo 2-3 h . Po czym gdy probuje odpowiedziec na ta odpowiedz od allgro po przez mail dostaje odopwiedz po okolo 4-5 h , poniezej kopia
@Bearsan Ten problem nawraca cyklicznie, gdyż serwery mejlowe allegro korzystają z blacklisty SpamCop i dość regularnie są problemy ze skrzynkami interii, wp czy onetu.
Musisz męczyć zarówno allegro, jak i dostawcę swojej usługi mejlowej.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Probuje pisac do allegro przez formularz zgloszeniowy, bo tak dochodza wiadomosci , lecz w ogpowiedzi od nich dostaje ze mam odpowiedziec na ich wiadomosc a nie rozpoczynac nowe zgłoszenie. 😞
No więc napisz w nowym zgłoszeniu, że masz problem techniczny i w tym zgłoszeniu zacytuj całą wcześniejszą korespondencję, wraz z jej numerem.
@Bearsan Dziwne, na setki wiadomości wysłanych do Allegro przez całe lata nigdy nie przydarzyło mi się nic podobnego. To były wysłane odpowiedzi do otrzymanych z Allegro maili? Jeśli tak, spróbuj odpowiedzieć wysyłając nowe zgłoszenie przez formularz.
Ja do tej pory tez nie mialam . A teraz jednak tak jest od 7 dni . Tak dzieje sie to poprzez odpowiedz na ich wiadomosc na moje zgloszenie . Gdy pisze nowe zgloszenie to karza mi odpowiedziec na poprzednie ale sie nieda.
Chyba trzeba zawołać @_HolaOla_ i spytać, co tam znowu się dzieje (bo to kolejny podobny temat w ciągu ostatnich paru dni)?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Bearsan Prześlij mi proszę zrzut komunikatu, który otrzymujesz po wysłaniu wiadomości za pomocą fukcji "odpowiedź" na zgłoszenie numer 13249347.
W jaki sposob moge wyslac tutaj zrzut ekranu ?
@Bearsan Dodając go tutaj jako zdjęcie. Kiedy piszez nową wypowiedź, nad polem tekstowym najdziesz aparacik, klikając w niego możesz dodać obrazek zapisany np. na pulpicie.
@Bearsan Np: kopiuj, wklej. Możesz także dodać zdjęcie.