anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niedostarczona wiadomosc do allegro

Bearsan
#7 Wielbiciel#

Witam . Gdy pisze wiadomosc do allgro poprzez formularz zgloszeniowy, zazwyczaj dostaje odpowiedz po okolo 2-3 h . Po czym gdy probuje odpowiedziec na ta odpowiedz od allgro po przez mail dostaje odopwiedz po okolo 4-5 h  , poniezej kopia 

Wiadomość wysłana 17.01.2021 o godzinie 14:52 nie dotarła na adres(y): allegro.kontakt*allegro.pl
Najprawdopodobniej przyczyną jest to, że adresat lub administrator jego poczty zablokował otrzymywanie maili z Twojego adresu.

( w mailu celowo dalam * zamiast malpy bo nieda sie inaczej dodac posta)

O co chodzi i dlaczego nie moge odpowiadac na formularze zgloszeniowe . Wczesniej nie bylo z tym problemu , a od 7 dni tak mam . Prosze o pomoc
oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Knowhere
#21 Demiurg#

@Bearsan Ten problem nawraca cyklicznie, gdyż serwery mejlowe allegro korzystają z blacklisty SpamCop i dość regularnie są problemy ze skrzynkami interii, wp czy onetu.
Musisz męczyć zarówno allegro, jak i dostawcę swojej usługi mejlowej.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

Bearsan
#7 Wielbiciel#

Probuje pisac do allegro przez formularz zgloszeniowy,  bo tak dochodza wiadomosci , lecz w ogpowiedzi od nich dostaje ze mam odpowiedziec na ich wiadomosc a nie rozpoczynac nowe zgłoszenie.  😞

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

No więc napisz w nowym zgłoszeniu, że masz problem techniczny i w tym zgłoszeniu zacytuj całą wcześniejszą korespondencję, wraz z jej numerem.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Bearsan Dziwne, na setki wiadomości wysłanych do Allegro przez całe lata nigdy nie przydarzyło mi się nic podobnego. To były wysłane odpowiedzi do otrzymanych z Allegro maili? Jeśli tak, spróbuj odpowiedzieć wysyłając nowe zgłoszenie przez formularz.

oznacz moderatorów

Bearsan
#7 Wielbiciel#

Ja do tej pory tez nie mialam . A teraz jednak tak jest od 7 dni . Tak dzieje sie to poprzez odpowiedz na ich wiadomosc na moje zgloszenie . Gdy pisze nowe zgloszenie to karza mi odpowiedziec na poprzednie ale sie nieda.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

Chyba trzeba zawołać @_HolaOla_ i spytać, co tam znowu się dzieje (bo to kolejny podobny temat w ciągu ostatnich paru dni)?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bearsan Prześlij mi proszę zrzut komunikatu, który otrzymujesz po wysłaniu wiadomości za pomocą fukcji "odpowiedź" na zgłoszenie numer 13249347. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Bearsan
#7 Wielbiciel#

W jaki sposob moge wyslac tutaj zrzut ekranu ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bearsan Dodając go tutaj jako zdjęcie. Kiedy piszez nową wypowiedź, nad polem tekstowym najdziesz aparacik, klikając w niego możesz dodać obrazek zapisany np. na pulpicie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Bearsan
#7 Wielbiciel#
  •  
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Bearsan Np: kopiuj, wklej. Możesz także dodać zdjęcie.

oznacz moderatorów