Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, dnia 22 marca nie zostały odebrane przesyłki przez kuriera z inpostu.
Co w takiej sytuacji? czy związku z tym przesyłki. które nie dotarły na czas będą brane pod uwagę do oceny?
bardzo proszę o odpowiedz
@expressmap były strajki, blokady, allegro jak do nich napiszesz wykluczą Ci przesyłkę ze statystyk.
Czy numery niedobranych przesyłek mogę bezpośrednio napisać tu w tej rozmowie czy trzeba napisać na jakiegoś konkretnego mail. Jeśli na mail to proszę o podanie kontaktu.
poniżej przesyłam numery nieodebranych paczek z dnia 22.03
InPost 601352819404205110754738
InPost 601352819400854110734459
InPost 601352819422400113209108
InPost 601352819467100113027254
InPost 601352819403149113006975
Allegro A000ILBD14
bardzo proszę o opdpowiedz
@expressmap tu masz kontakt https://allegro.pl/pomoc/kontakt czasem moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ załatwiają to na forum ale wtedy proszę o numery zamówień 🙂
o super,
ślicznie dziękuję
@expressmap te numery, które nam tutaj podałeś wystarczą, dziękuję. Już działam.
mam jeszcze jedno pytanie dziś jest paczka Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka ORLEN 2100958087493 rano zamawiałam podjazd kuriera . Paczka nie została odebrana i został zmieniony status na bez podjazdu. w tej chwili ma status nie zamówiono podjazdu. Czy jest to spowodowanie iż jest to 1 paczka
@expressmap w jaki sposób zamawiałeś podjazd? Przez Wysyłam z Allegro?
bezpośrednio ze strony Allegro w zamówieniu
@expressmap w systemie nie ma informacji o tym podjeździe, wyjaśniam to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@expressmap przykro mi, jednak sprawdziliśmy to dokładnie i podjazd nie został zamówiony, gdyby tak było w naszym systemie byłoby wciąż widoczne zlecenie tego podjazdu.
Dodam, że ilość przesyłek do odbioru przez kuriera nie ma znaczenia.
@expressmap zamówienie z Allegro One już wykluczyliśmy z Twojej jakości, natomiast jeśli chodzi o te z Inpostu to musisz się z nimi skontaktować i poprosić o potwierdzenie, że to z winy kuriera paczki nie zostały odebrane. Do zgłoszenia w Inpost podaj proszę numer zlecenia i adres, z którego paczki powinny zostać odebrane.
Jak już zdobędziesz to potwierdzenie, możesz wrócić tutaj i będziemy działać dalej po naszej stronie.
Dzień dobry, chciała bym się podpytać czy wiadomo co z naszymi przesyłkami które nie zostały odebrane. dostałam potwierdzenie z INPOST że to z winy kuriera