Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W Centrum zniżek pojawiła się informacja, żeby do 7 września ustawić zniżki i włączyć sobie bezpłatnie na 90 dni wyróżnienie Okazja. Miała być naliczana jedynie prowizja od tej usługi przy sprzedaży, bez żadnych innych kosztów. Niestety widzę, że Allegro nalicza opłaty codzienne i wcale nie jest to za darmo.
Kiedyś przechodziłem koło płotu , ot taki zwykły drewniany .... pisało na nim d..pa , chciałem pogłaskać i se drzazgę wbiłem .
Morał z tego taki ... nie wierz nigdy w to co pisze , a szczególnie w to co pisze allegro w C.Z.
Obejrzałem przez lupę płot i nie ma żadnej drzazgi. Czyli w regulaminie promocji nie piszą ani słowa o codziennych opłatach, a jedynie o prowizji. Poproszę Allegro aby anulowali niesłusznie pobrane opłaty. Usługa miała trwać 90 dni bezpłatnie (jedynie prowizja). Gdyby było inaczej to Regulamin podałby termin skrócenia tych 90 dni do jakiejś konkretnej daty. Podają jedynie że Ważność pakietów wynosi 30 dni od daty nadania w Centrum Zniżek. Czyli musiałem je włączyć do 7 września i tak zrobiłem. Niestety pakiety zupełnie nie działają i opłaty są codziennie naliczane.
wyjaśnimy z @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Pengano Czy możesz podać mi konkretny przykład oferty lub pakietu, którego dotyczy ta sytuacja?
Dzień dobry,
dziękuję Panu za oczekiwanie.
Zaakceptował Pan pakiet 6.09.2023 o 14:01. Pakiet był ważny do 7.09.2023. Niewykorzystane pakiety przepadły.
Po zakończeniu ważności pakietu naliczane są standardowe opłaty.
Jeżeli jakaś kwestia wymaga wyjaśnienia lub ma Pan dodatkowe pytania, to proszę o informację. Chętnie pomogę. 🙂
Pozdrawiam
// Kamil Glapa
Zespół Allegro