Witam.
Po zmianach w cennikach dostaw, próbuję stworzyć mój własny, niestandardowy. Zależy mi na tym żeby w tym nowym cenniku nie było płatności "z góry" a chciałbym pozostawić TYLKO "płatność za pobraniem" tak jak miałem do tej pory przed zmianami. Natomiast teraz zaznaczając opcje płatności "za pobraniem" muszę automatycznie zaznaczyć płatność "z góry"
Mój towar sprowadzam dopiero po tym jak Klient zrobi zakup. W ustawieniach aukcji mam zawsze podany 10 dniowy termin dostawy, i ze względu na to, taka forma płatności była bardzo wygodna dla moich klientów.
Jednym słowem, jak mam stworzyć cennik dostaw pozostawiają w nim TYLKO płatność za pobraniem ?
Pozdrawiam
@KANON_FIDELITY Możesz stworzyć cennik niestandardowy w zakładce Ustawienia dostaw. Więcej informacji znajdziesz w tym artykule 🙂
tworząc cennik niestandardowy, gdy chcę umieścić w nim "płatność za pobraniem" zmuszony jestem najpierw do zaznaczenia płatności "z góry", której nie chcę mieć w moim cenniku z powodów które opisałem w poprzednim mailu.
Proszę o informacje, jak mam dokonać tej zmiany ?
@KANON_FIDELITY Weryfikuję Twoją sprawę.
Dziękuje i czekam na wiadomość.
@KANON_FIDELITY Wracam do Ciebie z informacją. Niestety nie ma możliwości wystawienia oferty tylko z płatnością za pobraniem. Tę opcję można dodać tylko w przypadku, gdy metody płatności z góry są już dostępne.
Tylko komu ta zmiana była potrzebna ? Na pewno jakiejś grupie sprzedających na Allegro taka zmiana będzie tylko utrudnieniem.