Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolej ny raz zgłaszam ten sam problem, dla części zalogowanych allegrowiczow moje, aukcje są niewidoczne, widzą je dopiero gdy się wyloguja z allegro ale żeby zalicytować muszą się zalogować i wtedy aukcje znikają. Mam już kilka sygnałów od stałych klientów o braku aukcji. Jeśli szanowne allegro nie dowierza wystarczy zajrzeć na moją dzisiejsza dyskusje gdzie klientka o tym informuje i potwierdza. Problem był zgłaszany już w zeszłym tygodniu i do dzisiaj nic nie zostało zrobione. I proszę nie pisać mi o wyczyszczeniu ciastek itp bo to już nie jest śmieszne!!! Sprzedaż leży i płacze a allegro radosne w, wakacyjnym nastroju!!! Co zrobiliście od zeszłego tygodnia z tym problemem? To przecież może dotyczyć tysiąca kont sprzedawców którzy nawet nie wiedzą że ich aukcji nikt nie widzi! Nie sprzedajemy, prowizji dla allegro nie będzie, może taka informacja dotrze???
@MANTA_05 zapoznaj się proszę z wątkiem, w którym Ola wyjaśniła, że nie jest to błąd, ani awaria. Oferty, które nie posiadają opcji FV marża, FV VAT lub FV bez VAT nie są widoczne z poziomu widoku biznesowego. W ten sposób chcieliśmy ułatwić naszym klientom biznesowym wyszukiwanie interesujących dla nich ofert. Możesz łatwo przełączyć się na widok konsumencki.
Kupujący pojadający konto zwykłe domyślnie widzą wszystkie oferty.