Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
PROSZE BY MODERATOR NIE ZABIERAL TU GLOSU . czy wy tez macie wrazenie ze allegro przeprowadzilo zmasowany atak na tych mniejszych sprzedawcow , utrudniajac im funkcionowanie co przelozylo sie na sprzedaz i duze spdaki , z uokik otrzymalem informacjie ze wplywaja juz pojedyncze skargi w tej sprawie i ze rzekomo beda badac sprawe z.. ale raczej nie ma co na nich liczyc bo wszyscy boja sie pisac do nich . nie mozliwe jest ze drastycznie we wrzesniu spadki sprzedazy byly tak ogromne , albo odbieranie statusow smart bo jedno np z kont ma status slabszy ( wycofalem wsyki smart i wstawilem sam inpost za 5 zl )
@AirBandis osobiście stosuję zasadę ,, nie pcham się na siłę , gdzie mnie nie chcą ,, już dawno ten kanał sprzedaży przestałem traktować poważnie , owszem utrzymuję jakiś tam asortyment ,ale tylko do podtrzymania jakości konta bo czasem się przydaje np. do odsprzedaży nadwyżek czy pojedynczych strzałów , kiedyś robiłem tu w polotach do 70% obrotów , teraz to margines
@AirBandis nie wiem czy to zmasowany atak, ale na pewno jest to wina Allegro, które zepsuło wyszukiwarkę i zrobiło katalog, przez co wielu klientów z stąd odeszło
na przykład wchodzę do katalogu i znajduję taki odkurzacz
klikam pokaż inne oferty , a tu mi się pokazuje takie coś
więc odechciewa mi się szukać i kupuje gdzie indziej
@AirBandis szukaj innego kanału, to raczej odpływ kupujących na inne kanały czy sklepy internetowe, przez zmiany, katalog, wyszukiwarkę wszystko się sypie, na innych kanałach mam wzrost sprzedaży więc u mnie allegro już na wygaszeniu, we wrześniu zlikwidowałem smarta co by nie walczyć z reklamacjami i porblemami z Allegro Delivery 🙂
@AirBandis uokik to banda nierobów, zajmują się nieistotnymi sprawami, a czyny nieuczciwej konkurencji na allegro czy też ograniczenia ze szkodą dla konsumentów na allegro traktuje po macoeszemu
Uokik allegro nie rusza, bo już kilka razy przegrał w sądzie