Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Super dobry jesteś. 😆
@mdrogeria Ta miara nie jest jeszcze uwzględniana w wynikach - jak sam podkreśliłeś. O co chcesz konkretnie dopytać?
nat_notchodzi mi o sprzeczne informacje
1.Procent zamówień z szybką dostawą:24,29% ................................................................... Dobry😁
2.Super! Tylko 0,3% sprzedawców ma więcej punktów od Ciebie
A to dziwne... Masz dokładnie 24,29% więcej zamówień z szybką dostawą niż ja - a mimo to nie jesteś ode mnie lepszy🤗
Cześć, ja mam obecnie 31,36% i wynik DOBRY... No i oczywiście tylko 0,3% sprzedających ma lepszy wynik ode mnie
Domyślam się, że uzyskanie wyniku 40% jest bardzo trudne, ponieważ miara ta zależy głównie od godzin składania zamówień przez klientów. Klienci musieliby zamawiać tylko od północy do czasu przyjazdu kuriera. No i musielibyśmy jako sprzedający mieć pewność że kurier zawsze dostarczy przesyłkę na 2 dzień.
Zamówienia złożone po odjeździe kuriera będą realizowane następnego dnia, więc dostarczone na 3 dzień i znowu punkty za jakość w dół.
Chyba że coś źle zrozumiałem to proszę o sprostowanie 🙂
Pozdrawiam, Bartosz.
A co powiesz na ocenę Super, która daje tylko 5/50? Ja tak mam. Absurdów jest masa. Główny absurd jest taki, że musisz mieć krótkie przedmioty, aby cokolwiek ugrać w kategorii Metody dostawy - odbiór w punkcie. Allegro źle ocenia ludzi z długimi, choć teoretycznie długość nie ma znaczenia.
nikl nie wiem kogo zapytać czy ma znaczenie , ale przypomniało mi się powiedzenie , ,mały ale wariat ,,
COVID-19 taki właśnie jest.
PS. Osobom nie trawiącym czarnego humoru nie polecam czytać powyższej linijki.
PPS. Za późno? Ups...
Widocznie tylko mi się skojarzyło z pewnym umcy umcy ...