Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem czy widzieliście nowego maila od Allegro z "dobrą nowiną". Żeby utrzymać SMART trzeba dodać 2 nowe dostawy do punktu oraz UWAGA drugiego kuriera. W przypadku wysyłki paczek powyżej 20 kg de facto jest się zmuszonym do powrotu do DPD, które naciąga na dopłaty na każdym kroku.
@marcus0015 Drugi kurier wejdzie dopiero w 3 kwartale 😞
25 kwietnia udostępnisz też co najmniej 2 inne metody dostawy – do punktu odbioru i/lub automatu paczkowego.
Można wybrać Pocztę Polska oraz UPS lub DHL jak nie chcesz DPD
DPD
Popitolone procedury i dziwnie skalibrowane wagi sortowni.
Fakt. Paczka 27 kg jakie wysyłam kilkaset rocznie - dwie felgi stalowe Iveco - czasem u nich mają dopłaty 99 zł za przeważenie, o czym Allegro Cię nie poinformuje. Trzeba sobie znaleźć samemu opłaty dodatkowe.
DPD wysyłam każdego dnia od 5 do 30 paczek.
To firma, która nigdy przenigdy nie uzna żadnej reklamacji na uszkodzenie paczki lub przeważenie FIKCYjNE !
Co zmienimy 25 kwietnia 2 metody dostawy – do punktu odbioru a w trzecim kwartale 😞
Smart! będą tylko te oferty, w których udostępnisz
oraz
Czy to nie przegięcie !!!!
Oczywiście, że przegięcie.
Ciąg dalszy dożynania mniejszych sprzedawców. Handluj dużo, albo spadaj. Jest to jakiś pomysł na biznes. Jak pokazuje pozycja allegro na polskim rynku nie taki zły i bardzo dochodowy więc nie spodziewam się zmiany kursu. Coraz mniej ciekawie się tutaj robi.
Co ze sprzedawcami, których przedmioty nie nadają się ani do punktu ani do paczkomatu z powodu metrowej długości? Kolejna dyskryminacja?
ponoć takie produkty nie stracą smarta, muszą tylko mieć conajmniej 2 formy dostawy pod adres.