Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czemu Kurier InPost nie jest w smarcie ??? @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kostas11 Cześć, jest to decyzja biznesowa. Jeśli masz konto firmowe i chcesz, aby Twoje oferty po 25 kwietnia pozostały Smart!, udostępnij w nich przynajmniej 2 z poniższych metod dostawy:
I jeszcze w odniesieniu do Twojego drugiego wątku, usunęliśmy linkowanie z newsa.
@ko_alka połączyłaś dwa różne tematy 😞 jeden dotyczy kuriera a drugi punktów odbioru ???
wprowadzacie w błąd tą informacją, ponieważ po 22 marca "allegro punkty poczta, żabka" zostanie zlikwidowane i zastąpione "allegro odbiór w punkcie pocztex", więc nie można wybrać 2 tych pozycji z listy, bo po tej dacie zostanie tylko jedna i smart znika.
w zasadzie po 22.03 nie będzie już takiej formy dostawy 🙂
@msniezek proszę rozłączyć te posty bo są na całkiem inne tematy i teraz tytuł wprowadza w błąd, jedna dyskusja dotyczy dwóch punktów odbioru od 25 kwietnia a druga kuriera inpost w smarcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Działanie mające na celu wpakowanie na siłę Zielonych pudełek 😞 Czemu jest na pierwszym miejscu ? czemu ma aktywny link a reszta przewoźników nie ? 😄
Jeśli masz konto firmowe i chcesz, aby Twoje oferty po 25 kwietnia pozostały Smart!, udostępnij w nich przynajmniej 2 z poniższych metod dostawy:
Skoro już trzeba to który polecacie z doświadczenia poza tym zielonym?
@komis-bell na mam Inposta i pocztę polską, ale nie lubię jak ktoś mi na siłę wciska co mam udostępniać 😞
A czekać jak zaraz dadzą i trzeci i czwarty obowiązkowy 🙂
@kostas11 Też tak czuję, że z czasem będzie tego więcej i więcej...
Nigdy więcej przesyłki poleconej! 2 tygodnie przesyłki mi szły przesyłki z Zawiercia do Krakowa!! (70km) i pretensje kupujących co chwile jak tak długo może iść przesyłka. Często również kupujący nie wpisywali nr mieszkania, tylko numer budynku i przesyłki wracały z dopłatą za zwrot oczywiście dla mnie! Przy żadnej innej metodzie nie miałem takich problemów ani takich klientów.
@AlePiesio dla tych powodów poleconego wycofałem , ale jak mam wracać do DPD czy DHL to uważam ,że najmniejszym złem jest polecony . Powim Ci ,że stosowny zapis w zakładce ,, o sprzedającym ,, na temat czasu realizacji poleconego wielokrotnie wyciągnął mnie z opresji
@mdrogeria @AlePiesio jak polecony to TYLKO priorytet. Naprawdę jest BARDZO duża różnica w czasie dostawy.
Również InPost i Pocztex. Ale OwP Pocztexu biorą rzadko. Zdecydowanie więcej kuriera Pocztex. Wozić na pocztę trzeba i Elektroniczny Nadawca wydaje się taki przedpotopowy ale ja i tak złego słowa na Pocztę Polską nie powiem. Najważniejsze że nie naliczają jakiś dziwnych opłat.
@serwis-texas Pocztę na szczęście mam za rogiem 😄
Co do tego elektronicznego nadawcy to trzeba to jakoś integrować z allegro czy działa zupełnie niezależnie?
@komis-bell łączysz i importujesz, nie miałem z tym nigdy problemów 🙂
Wchodzisz w ustawienia, lista kont allegro i po lewej na górze zielony plusik dodaj konto 🙂
Też nie lubie jak ktoś mi wciska na siłe coś... A w 3 kwartale będzie obowiązkowych dwóch kurierów... Mam tylko pocztexa... Nigdy nie zamierzałem udostępniać żadnych DPD ani DHl... Nie wiem które zło lepsze? W DPD co chwile czytam że naliczają opłaty dodatkowe... Jeszcze ktoś mi przekieruje paczkę do punktu dpd a ja zapłace 15zł za to... Co raz więcej takich tematów tutaj na forum za przekierowanie paczki placi sprzedawca...
@AlePiesio faktycznie nie doczytałem, czyli na siłę wciskają swoje dostawy 😞 trzeba będzie kolejny raz napisać do UOKiK 😉
Smart! będą tylko te oferty, w których udostępnisz
oraz
Gdzie tu ta słynna ekologia allegro, teraz mam jeden podjazd po paczki a za rok będzie 10 kurierów podjeżdżać po paczki i każdy zabierze 10 zamiast jeden 100 😞
Ta zmiana na dwa OwP miała być w październiku czy jakoś tak 2022? Odłożyli na pół roku. To pewnie też będą przeciągać! Nie zmienia to faktu że robi się groźnie.