anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowe zmiany przy wystawiania ofert z katalogu + plus parametr obowiązkowy w katalogu - procesory

BlackStorkPC
#10 Popularyzator#

Ostatnio powstała nowa zmiana. Przy wybieraniu produktu z katalogu jest proponowana za każdym razem opcja ziemny całego szablonu oferty.

Allegro mam pytanie kto na to wpadł? dlaczego ja jako sprzedający chciałbym zmieniać swój szablon na jakiś badziew bez składu i ładu? Nie po to każdy z nas wypracowywał styl swojej oferty by teraz wybierać takie dziadostwo.

Jaki problem przy tym występuje dodatkowo spytacie? nawet przy wyborze negującym propozycje zmiany szablonu zostaje zmieniony tytuł aukcji. W przypadku wystawianiu oferty na poprzedniej mojej ofercie, tytuł znika pojawia się jakiś badziewny często z poważnymi błędami i trzeba to edytować na nowo od zera.
Mam nadzieje że to błąd ponieważ zaznaczam że nie chce zmian a jednak zostaje zmieniony tytuł oferty.

Druga sprawa to przy wystawianiu procesorów komputerowych włączyliście chłodzenie procesora jako parametr obowiązkowy pobierany z katalogu. Nie da się go zmienić po wybraniu produktu jest na szaro. 

Czy na allegro ktoś się zastanowił jak często używane procesory są sprzedawany bez oryginalnego chłodzenia? Często oferty tego produktu nie istnieją bez chłodzenia co znacznie utrudnia wystawianie samego procesora.

Żeby nie było jest to na pewno nowa zmiana ponieważ niedawno można było wybrać produkt procesora i zmienić informację że nie zawiera chłodzenia teraz nie jest to możliwe.

Odpowiadając na własne pytanie procesory są bardzo często sprzedawane bez chłodzenia nawet jeśli były zakupione jako produkt z chłodzeniem.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@BlackStorkPC zweryfikuję te dwie poruszone przez Ciebie kwestie i wrócę z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@BlackStorkPC w kwestii pierwszego pytania: zmiana tytułu oferty mimo odrzucenia propozycji skorzystania z szablonu produktyzacji - pracujemy już nad rozwiązaniem tego problemu. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Ty się dobrze przyjrzyj. Nie tylko tytuł jest zmieniany. Już to zgłaszałam bodaj że wczoraj.

oznacz moderatorów