Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Mam propozycję dodania nowego parametru w kategorii Gwoździe, wkręty, śruby, kołki (nr 261258).
Nowy parametr: Średnica
Przy takich produktach jak wkręty, śruby, kołki parametr średnica jest bardzo istotny. Dodatkowo jeśli będzie można ustawić wielowariantowość po tym parametrze, ułatwi to kupującym odnajdywanie szukanego produktu. Podobnie jest w kategorii Wkręty (nr 260644). Tam to działa świetnie.
Pozdrawiam
Przekazałam sugestię do odpowiednich osób.
@TROJKA_Skawina Dodaliśmy parametr i umożliwiliśmy wariantowanie 🙂
@nat_not Wprawdzie zupełnie obca mi kategoria, ale cieszę się, że jednak coś wynika z tego pisania tutaj. Brawo zespół Allegro!
Pani Natalio
Czy można jeszcze zmienić wielowariantowość.
Obecnie w Gwoździe, wkręty, śruby, kołki (nr 261258) w wielowariantowości nie można dodać parametru "Długość" (są dostępne "Średnica" i "Kolor/wzór").
Wspomnianej kategorii Wkręty (nr 260644) w wielowariantowości są dostępne 3 parametry ("Długość", "Średnica" i "Kolor/wzór")
@TROJKA_Skawina Przekazałam tę sprawę dalej i proszę o cierpliwość. Analizujemy ten problem.
Również potwierdzam ze wielowariantowosc po parametrach:
-średnicy,
-długości,
w znaczącym stopniu ułatwia poruszanie się kupującym po ofercie (odrazu widzą dostępne rozmiary).
@nat_not Przypominam o sprawie 🙂
Czy wielowariantowość w parametrze długość zostanie dodana?
@nat_not Przypominam się 🙂
Nie żebym się czepiał, ale Allegro wymaga od sprzedawców szybkich odpowiedzi na pytania i jeszcze szybszych w dyskusjach. Wystarczy napisać np. "jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi zwrotnej" 😉