Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podpiąłem się pod wątek (może niepotrzebnie, trzeba było stworzyć nowy co czynię):
z pytaniem:
"Co jeżeli... Kupujący wystawia ocenę "nie polecam" - załóżmy piątego dnia jakiegoś miesiąca - nie istotne jakiego. Następnie jakieś powiedzmy 20 dni później edytuje ocenę, np. dodając lub zmieniając opis pod oceną, czy zmieniając ilość gwiazdek - forma oceny pozostaje taka sama - czyli "nie polecam".
Pytanie brzmi: do jakości sprzedaży liczy się data wystawienia pierwotnej oceny, czy jej edycji?"
Po kilku "ponagleniach" i zwróceniu uwagi na niemerytoryczność odpowiedzi, otrzymałem od jednej z moderatorek odpowiedź , i brzmiała ona tak:
"Edycja zmienia datę wystawienia oceny. W Jakości sprzedaży pierwotna ocena przestaje się liczyć w statystyce, a uwzględniana jest nowa."
Aktualne pytanie, na które odpowiedzi już nie otrzymałem, a które jest jednoznacznie ZAPROSZENIEM DO DYSKUSJI DLA WSZYSTKICH brzmi:
"Czy ja dobrze rozumuję iż Wasz serwis może ukarać sprzedającego dwa razy za to samo? Prawo zezwala na takie działania?"
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!