anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy temat, bo... Bo w poprzednim administracja ma za dużo wody w ustach i nie może mówić...

TechartGSM
#10 Popularyzator#

Podpiąłem się pod wątek (może niepotrzebnie, trzeba było stworzyć nowy co czynię):

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/pierwsza-negatywna-ocena-b%C4%99dzie-wyklu...

z pytaniem:

"Co jeżeli... Kupujący wystawia ocenę "nie polecam" - załóżmy piątego dnia jakiegoś miesiąca - nie istotne jakiego. Następnie jakieś powiedzmy 20 dni później edytuje ocenę, np. dodając lub zmieniając opis pod oceną, czy zmieniając ilość gwiazdek - forma oceny pozostaje taka sama - czyli "nie polecam".

Pytanie brzmi: do jakości sprzedaży liczy się data wystawienia pierwotnej oceny, czy jej edycji?"

Po kilku "ponagleniach" i zwróceniu uwagi na niemerytoryczność odpowiedzi, otrzymałem od jednej z moderatorek odpowiedź , i brzmiała ona tak:

"Edycja zmienia datę wystawienia oceny. W Jakości sprzedaży pierwotna ocena przestaje się liczyć w statystyce, a uwzględniana jest nowa."

Aktualne pytanie, na które odpowiedzi już nie otrzymałem, a które jest jednoznacznie ZAPROSZENIEM DO DYSKUSJI DLA WSZYSTKICH brzmi:

"Czy ja dobrze rozumuję iż Wasz serwis może ukarać sprzedającego dwa razy za to samo? Prawo zezwala na takie działania?"

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0