Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej , coś mnie minęlo ?? Zaskoczony byłem telefonem od klienta przed zamówieniem i co, zaglądam do zakładki ,, o sprzedającym ,, a tam telefon , adres e-mail są jak dawniej .
@mdrogeria Dobra zmiana? 😅
pinsplash dobra , może i nie .
d. łatwiejszy kontakt dla klienta
n. wracają up.......e telefony od pseudokupujących .
@mdrogeria Praktycznie nie odbieram telefonu, tzn. nie słyszę gdy dzwoni bo mam wyciszony 😞
Jak ktoś naprawdę czegoś chce to napisze maila.
Moja konkurencja poszło o krok dalej, podała numer niezarejestrowany 🤣 no super
@mdrogeria Powiem tak: to jest naprawdę dziwne 😄 ponoć telefon jest ukryty jeżeli przegląda się ofertę "od strony kupującego" - nie wiem jak oni to interpretują, ale ja na prywatnym koncie i na firmowym widzę telefony u wszystkich i na każdej przeglądarce.
Nie wiem, może to właśnie jest tak jak z tym nowym panelem: funkcjonalność testowana na jakiejś tam grupie użytkowników.
DarkStoorM z ciekawości otworzyłem obcą ofertę i wszystko jest jak dawniej
Allegro swego czasu próbowało tłumaczyć usunięcie numeru telefonu z ofert jakimiś zapisami i interpretacjami prawa europejskiego, które niby miały być nadrzędne nad naszą Ustawą konsumencką. Prawdopodobnie było to nadużycie ze strony Allegro, jakieś nadinterpretacje i fantazje prawników zatrudnionych w Allegro, więc numery usunięto niezgodnie z prawem u nas obowiązującym, dlatego są one teraz przywracane.
@xyz96 masz wpunkta, czyli jak zawsze, allegro łamie przepisy a potem się poprawia
Nie wiem gdzie ty widzisz zmiany, bo ja wchodząc w moje aukcje jako kupujący ciągle nie widzę numeru telefonu w zakladce "O sprzedającym".
Tak, zgadzam się że brak tego numeru to złamanie prawa i trwa to już ponad pół roku.
Generalnie to ten numer powinien być widoczny już bezpośrednio na stronie z ofertą. Już samo go wciśniecie w zakładkę której trzeba było szukać było naciąganiem przepisów. Już nawet nie piszę jak nazwać całkowite jego usunięcie.