anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

O co chodzi w - Usunęliśmy Twoje oferty sprzedaży - upomnienie od Allegro ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Techmiks
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry,

dostałem takiego maila z Allegro i nie wiem o co tak na prawdę chodzi.

Proszę o wytłumaczenie:

Techmiks_1-1759323504918.png

Techmiks_0-1759323486417.png

Nie rozumiem czego dotyczą te problemy, co jest nie tak w aukcjach, nie da się już w nie wejść, żeby to zweryfikować. Czy jest ktoś w stanie pomóc?
Kamil Techmiks.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Techmiks czy w ostatnim czasie nie dokonywałeś zmian w tych ofertach? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

@_HolaOla_ przecież zmiany w ofertach nie są zabronione. rozumiem licytacje ale od kiedy w ofertach?

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

@_HolaOla_ bardzo proszę również wystosować jakiś przykład zakazanej zmiany bo art 5. p5.5 w tym temacie jest tak bardzo podatny na swobodną interpretację że założę się że nawet zmianę w tytule typu "woda 2L" na "woda 2000ml" można uznać za złamanie regulaminu przez pracownika allegro który nie zna się na jednostkach miar.

Bo rozumiem że wasze boty swobodnie odpinające i przypinające (nie zawsze) pasujące towary do oferty nie są powodem usuwania później tych ofert.

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@Techmiks to błąd po naszej stronie, za który bardzo Cię przepraszam. Oczywiście anulowaliśmy błędne naliczone punkty i możesz już wznowić wszystkie oferty wymienione w tej wiadomości. Jeszcze raz przepraszam. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

@_HolaOla_ chciałbym zauważyć że to nie pierwszy post z tą samą sprawą, jeśli człowiek nie dopytuje się o co chodzi to nawet by nie wiedział że został błędnie potraktowany

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@mix-mce mogę za to jedynie przeprosić. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Techmiks
#9 Pomysłodawca

Skąd wziął się ten błąd? Miesiąc temu dostaliśmy podobnego maila i minusowe punkty.

oznacz moderatorów