Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Na moich aukcjach, przy metodach dostawy allegro podaje przewidywany czas dostawy na podstawie moich wcześniejszych dostaw.. Niestety, w rzeczywistości, nie jest on obliczony na podstawie moich wcześniejszych dostaw, ponieważ allegro podaje np. 9 dni dla paczki priorytetowej, podczas gdy wszystkie moje paczki docierają do klientów w jeden dzień roboczy od nadania. Czas wysyłki mam ustawiony na 2 dni, więc łączenie to max trzy dni. Sprzedaję ozdoby świąteczne, więc teraz w sezonie takie wprowadzanie klientów w błąd zniechęca do zakupów u mnie w obawie, że kupione rzeczy nie dotrą przed świętami.. a dotrą..
Jeśli chodzi o sam czas wysyłki, u mnie to 2 dni, a allegro wylicza mi czas na wysyłkę za każdym razem jak chce i mimo mojej deklaracji dwóch dni w aukcji, czasem mam napisane, że muszę wysłać na drugi dzień od zakupu, a czasem że np. 3 dni - i nie chodzi o zakupy w weekend.. takie rozbieżności mam non stop, również w czasie tygodnia roboczego..
Co tu się dzieję?
Proszę o wyjaśnienie tego stanu rzeczy, jeśli ktoś wie..
@ania_979 Wszystko jest zgodnie z "danymi historycznymi oraz algorytmem Allegro" > taką dostaniesz odpowiedź > te same bzdury są powtarzane kolejny rok > niestety ale przed świętami są równi i równiejsi > większość jest w tej pierwszej grupie😭
Po prostu "duży" może więcej a reszta musi liczyć na ochłap .