Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Allegrowiczów
Mam pytanie , mały dylemat.
Sprzedaje pewien produkt, mam 3,2 k zamowien z ostatniego miesiaca.
Sprzedawalismy produkt po 60zł konkurencja na dole taniej.
Druga osoba za mną chyba sie zdenerwowala , ze za duzo sprzedajemy i znizyla cene na 45zł(ma 500 sprzedazy po obnizce po jakims czase) , ja nie reaguje , okazuje się, że nie wiele mu to dało , sprzedawal nieco wiecej. Zakladam, ze sie zdeneerowwal i teraz znizyl cene na 14.99zł zeby wybic aukcje jak najwyzej i faktycznie juz po 15 zł sprzedaz mu sie zwiekszyla.(po 2 tygodniach takiej sprzedazy ma prawie 850 sprzedanych a u mnie spadlo na 2.8k) Gosc wychodzi po tym wszystkim na 0.
Co Wy byscie w tej sytuacji , przeczekali czy moze przeszli do ofensywy i tez znizyli cene ? Ja tez mam produkt tanio i moge ta cene znizyc to nie problem nie strace.
Jak robiliscie kiedy mieliscie pododbne sytuacje 🙂 ?
Pozdrawiam Allegrowiczów !
ja bym zrobiła to na co mam ochotę a innych miała w rzyci
Client:11207675
wiesz nie przejmuje sie opinia ludzi tylko zastanawiam sie co najkorzystniej bedzie dla mnie zrobic
zaryzykuj / zobaczysz
Logiczne, ze jak znize cene do jego poziomu to u niego przestana kupowac, ale czy to jest dla mnie dobre rozwiazanie ?
Musisz jeszcze poczekać, może się przeliczył, jak Ci to nie przeszkadza w sprzedaży to czekaj.😁
Ty chybaba nie jesteś prawdziwym Januszem biznesu, w przeciwnym razie już byś sprzedawał po 9,90 zł.
A on trzyma.....
😀
Ja bym najpierw dodał kupony, zniżkę na kolejną sztukę, ewentualnie w ostateczności obniżył, ale nie mniej niż próg smarta do punktów odbioru.
Pewnie.
Zniż na 13 zł. Potem oni zejdą na 12 zł, Ty na 11 zł itd.
Samo zadowolenie - dla kupujących.
Tak się uwala aukcje i zyski na Allegro. Tylko Allegro zarabia na każdej transakcji....