Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po zwiększeniu liczby znaków w tytule oferty do 75 zgłaszaliście nam, że potrzebujecie także możliwości edycji tytułów w ofertach już istniejących, dlatego spieszmy z informacją, że ta funkcja jest już dostępna. Od dziś możecie edytować tytuły także po zakupie, jeśli jej format to Kup teraz. Oczywiście pozostałe zasady pozostają bez zmian i jeśli w tytule występują zakazane słowa lub inne pola są źle wypełnione takie oferty łamią nasz regulamin.
Tytuł licytacji również można edytować, ale pod warunkiem, że nikt nie zaczął w niej jeszcze licytować.
@_HolaOla_ widzę że zaczynacie dbać o sprzedawców i ich słuchać, lepiej późno niż wcale, mam kupę tytułów wymagających poprawy i szkoda było tracić opinie żeby je poprawić 🙂
A i dziś dostałem maila że wreszcie zmieniliście jakość w panelu, szkoda że dalej za brak zwrotów mam odjęte punkty 😞
Cześć @kostas11 🙂 W sprawie zmian w panelu Jakość mojej sprzedaży musisz się jeszcze uzbroić w cierpliwość. Nowe zasady wprowadzimy dopiero w Q1 2024 roku: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/wprowadzimy-zmiany-w-panelu-jako%C5%9B%C4%...
@ko_alka wiem, ale już widać jak jest liczony 😄
Sprzedawca też człowiek a że sporo dużych sklepów przenosi się z handlem gdzie indziej to trzeba to trochę przyhamować . Myślę że to nie konie zmian na jakie czekają sprzedawcy .
@kostas11 a ja mam wątpliwości
ta opcja jest dostępna od kilku dobrych dni
i allegro przycina treść tytułu oferty w niektórych wyświetleniach
z tego co pamiętam wycinany jest środek tytułu swojej oferty
Kolejne wątpliwość: jak ta zmiana wpłynie na algorytmy wyszukiwarki?
Jak coś to zrobiłem rozszerzenie do przeglądarki Chrome którego głównym celem jest szybka zmiana tytułu aukcji bezpośrednio na stronie "Mój asortyment" bez przechodzenia przez cały proces edycji oferty, ale przy okazji poszerza też kolumnę z nazwą oferty więc nie powinno już przycinać tytułu oferty w środku bo to faktycznie trochę irytujące. Do pobrania na GitHubie, https://github.com/tomsyty/Change-auctions-title
Mam pytanie masz opcje brak zwrotów??? Można tak, z chęcią u siebie wprowadzę i zrobię porządek z klientami raz a porządnie.
Świetna wiadomość 😎
Taa, już tak kiedyś było, po czym zostało wycofane.