Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.Realizuje wysyłki na Allegro poprzez stronę www.inpost.pl na laptopie 3letnim z Windows 11.Od miesiąca wydłużał mi się czas potrzebny na połączenie się z menedżerem paczek i potem na wygenerowanie przesyłek.W tej chwili po wpisaniu na pasku nazwy strony wyświetla mi się tylko pulsujące logo inpostu i może tak trwać ile kto chce.Inne strony wczytują się i to sprawnie.W międzyczasie rozmawiałem z Inpostem,więc używanie innych przeglądarek niż Chrom mam za sobą kasowanie cookies również.To jest standardowe leczenie na infolinnii.Dzisiaj też mi to proponowano.Wiem że problem jest po mojej stronie bo Inpost nie ma awarii.Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Jarek
Dzień dobry,
bardzo proszę o wysłanie zgłoszenia poprzez formularz kontaktowy na stronie https://inpost.pl/formularz-kontaktowy lub bezpośrednio na adres e-mail bok@inpost.pl. W wiadomości proszę o opisanie powstałego problemu, wskazanie loginu do Managera Paczek oraz załączenie zrzutów ekranu, które przedstawiają opisywany błąd. Sytuacja zostanie zweryfikowana.
@ejaras twoja przeglądarka blokuje strony inpostu - wejdź głębiej w opcje i dodaj inpost do wyjątków