Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od po ad 23 lat jestem użytkownikiem Allegro. Sprzedawałem i kupowałem. Od blisko trzech lat ograniczona została funkcjonalność konta w zakresie możliwości sprzedaży. Powodem tego jest fakt, że trzy lata temu przesłanie do mnie prośbę z PayU o weryfikację. Mail ten trafił do spamu. Nie świadomy cały czas kupowałem. Zauważyłem, że coś jest nie tak, gdy chciałem wystawić przedmiot na sprzedaż. Co mogę teraz zrobić? Zaznaczam, że zasugerowano mi założenie konta dodatkowego. Uczyniłem to, ale nowe konto to brak oceny przez kupujących, a co za tym idzie ograniczenie możliwości sprzedaży i konkurencyjności. Czy mogę coś zrobić, żeby PayU chciało mnie jeszcze raz zweryfikować? Proszę o pomoc.
Na starym koncie też nie masz ocen bo te znikają po 12 miesiącach więc nie ma to żadnego znaczenia.
No, ale musisz przyznać, że mieć konto od 23 lat to brzmi inaczej niż od roku. Najciekawsze, że na koncie mam nadpłatę w rozliczeniach z Allegro, a do tego kupuje również na raty. To nikomu nie przeszkadza, że jestem niby niezweryfikowany.
@ARARWK Musisz wykonać weryfikację na starym koncie a również na nowym. Innego rozwiązania nie ma.
To wszystko wynika ze zmian w przepisach, kiedyś wysyłano kopertę do potwierdzenia konta, teraz zdjęcie dowodu jest konieczne, albo zdjęcie twarzy z dowodem w garści.
Albo sie dostosujesz albo rezygnujesz.
ps. oceny chyba potrafisz sobie zorganizować? Sprzedaj kilka długopisów znajomym...
@ARARWK podpowiem tylko, że w tym temacie napisz do nas przez formularz kontaktowy.