anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

odjęte max punkty w jakości za zwrot

meduza
#12 Orędownik#

Kupująca zgłosiła zwrot  -  tydzień temu - przesyłkę nadała po kilku dniach i w dniu wczorajszym otrzymałam przesyłkę - dziś przed upływem 24 godz - został zlecony zwrot

A allegro odebrało mi max ilość 60 pkt  w jakości w kategorii zwroty

a tłumaczenie jest takie : Nie odjęliśmy punktów w mierze ,,szybkie zwroty", lecz w mierze ,,brak zwrotów od Kupujących" i w tej metryce nie mają Państwo przyznanych punktów od 22 maja.

Czyli nieważne że szybko zwrócisz - i tak odbierzemy ci punkty tylko w innej kategorii

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Nastąpił zwrot więc znikły punkty za brak zwrotów. Nastąpił zwrot wiec przyznane zostaną punkty za szybkie  zwroty. Problem jest z tego, że paczkę dostałeś wczoraj, czyli punkty za brak zwrotów znikły z dzisiejszych statystyk. Natomiast zwrot wykonałeś dzisiaj, czyli punkty za szybkie zwroty dopiszą Ci do jutrzejszych statystyk. Przynajmniej tak mi się wydaje. Zawsze liczy się od następnego dnia, stąd ten jeden dzień bez punktów.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

meduza
#12 Orędownik#

więc skoro taki system to dlaczego maksymalna obniżka przed upływem 24 godz

zawsze trzeba nam dokopać?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@meduza  no bo najpierw był zwrot i zabrane punty za brak zwrotów, a dopiero później następuje przyznanie punktów za szybkie zwroty, ten zwrot który widzisz u mnie był wykonany 5min po otrzymaniu przesyłki, ale punty były naliczone dopiero następnego dnia

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@meduza  dokładnie tak jak napisała @AnnaG-Antyki  na kardiogramie wygląda to tak😉

alll.png

oznacz moderatorów