Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłem rodukt na **piiip** i dostawa miała być w punkcie Żabka kasjerka odmówiła przyjęcia paczki twierdząc że paczka nie spełnia wymagań wymiarowych paczka była 3krotnie mierzona z każdej strony i był zapasy 12/15cm. Poszedłem do żabki zapytać się czy moja paczka dotarła bo chciałem ją odebrać pani się pyta jaka paczka gdy jej powiedziałem że taka większą to zaczęła być bardzo nie miła i arogancka w sosunku do mnie i zaczęła dyskutować ze mną że paczką była za duża dzwoniłem do kuriera i w sosunku do niego tak samo była nastawiona czyli nie miła i arogandska kurier odrazu zgłosił skargę do centrum żabki po czym dostał informację że żabka zostanie ukarana finasowo i jak będą przeprowadzone kontrole w tej żabce. Mi się wydaję że oni odmawiają po złości bo oni nie mogą odmówić przyjęcia paczki.. chyba że paczka za dużo waży albo nie spełnia wymagań wymiarowych.
Jakby przekraczała dopuszczalne wymiary, to automatycznie została by przekierowana na odbiór w placówce własnej operatora.
Ps. Możesz złożyć skargę do PointPacka.
@Przemofeldman Niestety przy małych Żabkach to się często zdarza. Po prostu nie mają miejsca.
Norma. DPD już kilka razy odesłało mi malutkie przesyłki - adnotacja "brak miejsca w Żabce", składałem reklamację i oddawali pieniądze. Poczta Polska odsyła do najbliższego punktu pocztowego i tam można odebrać.