Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kostas11 LEW433 komis-bell LEf433 brakestop Health___Beauty kolekcjoner608 serwis-texas Halfrunt AnnaG-Antyki RED _Likos_ Ziolko39 pecela mikeza pinsplash az1rael
Widzieliście co zrobili z panelem ocen ?? ,miałem parę zaległych zakupów do oceny i se myślę trza ludziom trochę podnieść jakość .... A!!!! tam , powiem Wam dla nie obeznanego wystawienie oceny nie do przejścia ,ocena jednej transakcji z kilkoma produktami to teraz ze 20 potwierdzeń , klienci nie wystawiali ocen bo im się nie chciało , teraz nie bedzie w ogóle ...... BRAWO WY @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
My mieliśmy w zeszłym tygodniu zamknięte i myślałam że dlatego wpadało tak mało ocen (zwykle jest kilkanaście dziennie a w zeszłym tyg po 2-5) ale teraz weszłam i rzeczywiście - myślę że sporo osób nawet jeśli wystawia ocenę to nie dochodzi do ostatniego „potwierdź” i może im się wydawać, że wystawili ocenę a w rzeczywistości jej nie ma.
@mdrogeria spokojnie jestem pewny że wrzucanie negatywów jest uproszczone maksymalnie
Widziałem już to badziewie😡 tam naprawdę pracują tęgie ..tę..e głowy.
@mdrogeria to teraz spróbuj klientowi cokolwiek powiedzieć. Jeden negatyw może zablokowac konto nawet tym którzy sporo sprzedają.
Jesli kupujący nie wystawią pozytywów tna nawet kilkadziesiąt transakcji dziennie nic nie da
@mdrogeria właśnie to sprawdziłem , u mnie po staremu, dwa kliknięcia i ocena wystawiona sprzedawcy. Niech zgadnę , znowu pewna grupa jest testowana? 😂
@AlePiesio - Allegro od dawna różne zmiany wprowadza etapami dla grup użytkowników.
Ja produktów w ogóle nie oceniam, bo to idio.tyzm w tym stanie. Ale rzeczywiście wchodzę bezpośrednio w zakładkę oceń sprzedawcę, a tu jakieś wróć do moich zakupów. Musiałam ponawiać wejścia... 2 x więcej czasu te 3 komentarze zajęły.
No właśnie nie wiem o co chodzi ale dziś rano oceniałem kilka zaległych transakcji.
Teraz wchodzę i widzę, że te transakcje znowu są dostępne do oceny... 🤔
@komis-bell bo teraz jak klikniesz wszystko tak jak kiedyś to komentarza nie będzie. Na końcu jeszcze jest przycisk „wystaw ocenę” i dopiero to kończy sprawę. Zero intuicyjności, teraz każdy komentarz to będzie święto.
a jak jeszcze ocenia się produkt i kliknie się zatwierdź ocenę przy produkcie to ocena sprzedawcy się nie zatwierdza. Trzeba kliknąć dwa razy „wystaw ocenę”.
@Health___Beauty Kurde faktycznie, dopiero załapałem o co chodzi.
PORAŻKA
Będzie się działo chyba dążą do tego by był tylko jeden wielki Super sprzedawca -OSA
@Health___Beauty Możesz przesłać zrzuty ekranu, na których opisany problem będzie przedstawiony?
Nie wiem co zrzuty tu pomogą ale proszę. Chodzi o to że jak się ocenia sprzedawcę i całość to daje się gwiazdki i intuicyjnie jakoś na końcu chce się to zatwierdzić - przynajmniej ja tak zrobiłam. Oceniłam sprzedawcę ale nie kliknęłam „wystaw ocene” tylko zjechałam do produktu, oceniłam produkt i wtedy kliknęłam „wystaw ocenę”. I okazało się że zapisała się tylko ocena produktu a sprzedawcy nie. Nie da się tego jakoś połączyć że jak ktoś wystawi gwiazdki i sprzedawcy i produktowi to zatwierdza to jednym kilknieciem „wystaw ocenę”? Bo inaczej pozostaje mieć nadzieję, że kupujący nie będą chcieli oceniać produktów tylko sprzedawcę.
@mdrogeria bez przesady, produktów nie musisz oceniać a ocena sprzedawcy to zaznaczenie łapki i gwiazdki, dalej i klikasz wystaw ocenę 😄
@kostas11 Ale jak ktoś chce ocenić też produkt to intuicyjnie kliknie „wystaw ocenę” po wystawieniu gwiazdek sprzedawcy i produktowi - ja tak zrobiłam i okazało się, że oceniłam tylko produkt a sprzedawcy nie.
@Health___Beauty sprawdziłem tu masz rację, nic mnie już nie dziwi na allegro 😄
@kostas11 ja wiem i Ty wiesz , ale klient oceniając sprzedawcę chce mieć to od razu za sobą lącznie z oceną produktu , aktualnie po ustaleniu łapki oraz gwiazdek masz przycisk ,, dalej ,, który przenosi Cię do oceny produktu , każdą ocenę produktu musisz zatwierdzić osobno i wrócić do oceny sprzedawcy .
@mdrogeria szczerze, zwisa mi to i powiewa 😄
Pracownicy allegro muszą coś robić, zmieniać, poprawiać co by mieć pracę i premie za nowości i wdrożenia a czy potrzebne czy przynoszą pożytek czy szkodzą kogo to obchodzi 😄
skończy się na tym że ktoś obrotny zaora ten system oceny allegro i sobie na ocenach zarobi weźmie zleconko na poprawę jakości sprzedaży firmy xxx otworzy z 10 kont na necie z karty sim prepaid za 5zł nakupi 10 zakupów wystawi 10 laurek pozytywów sprzedawcy zrobi 10 zwrotów ze smartem a mając załączone szyfrowanie adresu ip na oprogramowaniu typu vpn dla allegro to będzie 10 niepowiązanych ze sobą kont na 10 różnych mailach założonych. Zgarnie kaskę a sprzedawca ma jakość sprzedaży prima sort. Ot taka patologia się nakręci zgodna z prawem bo regulamin to nie prawo a każdy moze kupić ocenić i zwrócić zgodnie z uk i darmo ze smartem udowodnij mu potem z sprawy cywilnej allegro vs kupujący że kupował w celu wystawiania laurek szczęścia życzę allegro z takim pozwem