Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego sprzedający "trzy ziarna" po opublikowaniu przeze mnie negatywnej opinii o sprzedanym mi towarze nie chce mi sprzedawać oferowanych artykułów. Opinia była prawdziwa, artykuł był miernej jakości (chodziło o drobne pestki dyni, nie sądziłem że ich wielkość może być porównywalna z pestkami słonecznika (dosłownie).
Po udzieleniu tej opinii, sprzedający nalegał abym zmienił opinię. Nie zrobiłem tego, bo opisałem prawdę.
A sprzedający, nie uprzedzając mnie o tym, uniemożliwił mi zakupy w swoim sklepie.
Czy mógł tak postąpić? Czy Jego oferta handlowa mnie nie dotyczy?
Nie mógł, dodał Cie na "Moi nieaktywni kupujący", możesz kupić z innego konta. Ja osobiści kupił bym u innego.
I tak robię, po zorientowaniu się, że ponownie trafiłem na tego nieszczęśnika, to już go omijam, jest tutaj wielu innych godnych uwagi sprzedających.
A dlaczego chcesz kupować nadal u tego sprzedawcy? Ja bym odpuścił po pierwszej niesatysfakcjonującej transakcji...
@andi5321 to jest bardzo dobry sprzedawca który dba o swoich klientów.
Nie chciał byś znowu kupił artykuł miernej jakości. W trosce o wspaniałego klienta zrezygnował z części swoich zysków
Taki ma model biznesowy i ma do tego prawo...
To dzięki za taki tuskowy "biznes"
Biedaczek.......
Już nie kupuję u niego, za późno się zorientowałem, że ponownie trafiłem na tę "firmę"
Oceniłeś negatywnie towar czy dałeś negatywną opinie o sprzedawcy?
@mwmonety domniemam, że sprzedawca dostał po łbie... stąd MNK...
Opinia dotyczyła lichego towaru
i bardzo dobrze
szanuj sprzedawcę swojego
bo będziesz musiał kupować u innego
Taki mam zamiar; zmienić kontrahenta
no to się trzeba zdecydować dobry sprzedający ale negatywem ujebał mu kupujący zasięgi, tytuł SS, a może i dostał bana a potem zdziwienie jak to nie mogę kupić? trza było wymienić towar albo oddać a nie skasować sprzedawcy sprzedaż na allegro
Nie chce mi się bawić w jakieś wymiany. Sprzedających jest tu dość, dam radę. A wystarczyłoby trochę solidności i .........np chęci.
no widzisz 🙂 może tym razem dzieki uprzejmości "trzy ziarna" bedziesz zadowolony
Jesli nie bedziesz to zapewne nastepny sprzedający bedzie Cie wspierać w poszukiwaniach tego jedynego 🙂
@andi5321 Po to istnieje lista MNK, aby dodawać do niej problematycznych kupujących > nie ma obowiązku informowania kupującego o tym > a po co chcesz znowu kupować u kogoś skoro Ci nie odpowiadały zakupy.
A na marginesie pestki dyni są przeróżnej wielkości . od b. małych (wielkości pestek słonecznika) do b. dużych takich 2 cm > znam to z autopsji bo mam na działce dynie i jej odmiany cukinie i kabaczki > pestki są zależne od gatunku i wielkości owocu dyni > sam wyciągam i suszę sobie w domu.
Takich wątków było już wiele. Każdy kończył się tak samo > bez zmiany.