Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient zwrócił uzywany towar, jako wadliwy. Po sprawdzeniu okazało się, że wszystko działa w 100%. Odmowna decyzja zwrotu środków za sprzęt. Kto płaci za wysyłkę do klienta?
@alleloombard1140 odrzucasz reklamację i wzywasz klienta do odebrania rzeczy
mogę odeslac za pobraniem ?
@alleloombard1140 w mojej opinii to najgorsze rozwiązanie. Zastosuj radę mdrogeria i wezwij kupującego do odebrania przedmiotu we własnym zakresie.
@alleloombard1140 zaczekaj aż klient odniesie się do Twojej decyzji , odrzucenie reklamacji nie oznacza końca jej procedury .
Może napisz czy zwrócił, czy złożył reklamację bo to ważne.
zgłosił zwrot towaru, odesłał do nas. Po odmownej decyzji zwrotu srodków właśnie utworzył dyskusję
@alleloombard1140 napisz coś więcej bo jak to odstąpienie to nie możesz odmówić poza kilkoma wyjątkami 🙂
Klient zgłosił zwrot towaru z powodu uszkodzenia. Chodzi o grę. opis problemu : gry nie da się zainstalowac. Po otrzymaniu zwrotnej przesyłki sprawdzilismy gre i jest w pełni sprawna.
@alleloombard1140 Czy w tym przypadku, klient może zwrócić produkt, skoro jest zapisany na nośniku materialnym? Tak, ale zgodnie z art. 38 pkt 9 Ustawy o prawach konsumenta, tylko w przypadku, kiedy opakowanie nie zostało otwarte po dostarczeniu produktu.
Załącz w dyskusji dowody na to ,że produkt jest sprawny , zaciśnij mocno zęby i odeślij na swój koszt , poinformuj o tym wcześniej klienta .... to moja rada
@alleloombard1140 w tym przypadku czy to reklamacja ( sprawna ) czy odstąpienie ( produkt wyłączony ze zwrotów ) nie ma znaczenie więc poproś o odebranie produktu 🙂