anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odpowiedz na negatyw

MAMY ROZWIĄZANIE!
PaniBeata
#11 Animator

Proszę o pomoc i pokierowanie jak przejsc do karty na ktorej bede mogla 1. poprosic kupujacego o anulowanie komentarza lub 2. jesli nie anuluje to odpowiedziec na ten komentarz. Dawniej bylo to w Sprzedaz - Jakość sprzedazy - Kometarze i gdy otworzylo sie tą kartę to mogłam działać. Obecnie otwiera się podgląd karty z komentarzami na której nie mogę podjąc żadnych działań. Pamiętam ze jakis czas temu mialam ten problem i po pol godzinie szukania jakos dotarlam do strony z aktywną dla mnie opcją odpowiedzi ale juz nie pamietam jak do tego doszlam i nie chcę tracic kolejnej godziny na poszukiwania dlatego proszę o pomoc jak dotrzec do tej strony. Zarazem prośba do Allegro - czy można by przywrócić stan taki jak był czyli gdy w Jakosci sprzedazy kliknę na komentarze to żeby otworzyla mi się strona gdzie mogę wpisac odpowiedz ? Po co zmieniac cos co bylo dobre na kompletny bezsens?  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @PaniBeata. Do zakładki z ocenami na koncie zwykłym możesz przejść tutaj. Konsultuję jeszcze kwestię dotyczącą lokalizacji tej zakładki i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PaniBeata
#11 Animator

Dziękuję to rozwiazalo moj problem ale faktycznie byloby milo gdyby dalo sie do tej strony dotrzec w jakis latwiejszy intuicyny sposob nie muszac pisac o pomoc i angazowac w to innych osob.

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @PaniBeata. Otrzymałam odpowiedź w tej sprawie - obecnie nie planujemy przebudowy tej ścieżki. Jedyną opcją na przejście do zakładki za pośrednictwem podesłanego przeze mnie odnośnika.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PaniBeata
#11 Animator

W porządku, dałam sobie tą stronę do ulubionych więc w razie potrzeby będę mieć do niej łatwy dostęp, a gdybym ją zagubiła to po prostu będę Was niepokoić i prosić o ponowne podanie linku. Pozdrawiam

oznacz moderatorów