Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
To pier..... Allegro odrzuciło mi 100 ofert gdyż język się nie zgadza. Tylko że języka się nie da zmienić, bo cały czas wraca na angielski.
@Stare-kolekcje czy język zmieniasz w Sales Center (należy kliknąć login > change language > polski)? Spróbuj proszę skorzystać z karty incognito i zmienić język, jeśli zmieni się sam na angielski, prześlij proszę zrzuty ekranu (na których widoczny będzie cały ekran przeglądarki) z kolejno wykonywanymi krokami.
Zmieniam język - zmienia się na polski. Tylko przy wystawianiu znów wskakuje angielski. Jak mam poprawić oferty, żeby były po polsku kiedy zmieniam na polski on coś mieli i znów jest angielski.
Dobro tej pory nie było problemów, formularz był w języku angielskim ale i tak wystawiało. Teraz nie chce wystawić ofert 90 !!!! Bo jezyk się nie zgadza. Tydzień temu się zgadzał a od wczoraj się nie zgadza?
@Stare-kolekcje to, że teraz nie wznawiają się oferty z niewłaściwym językiem nie jest błędem.
Od 19 lutego sprawdzamy, czy język oferty jest zgodny z ustawieniami lokalizacji. Tutaj znajdziesz informacje na ten temat.
Czy gdy przechodzisz do formularza wystawiania pojawia się komunikat: We have switched the language to thr one saved in the offer?
Najprawdopodobniej Twoje oferty zostały wystawione w języku angielskim, więc formularz automatycznie przełącza się na angielski.
Jeśli tak, to konieczne będzie wystawienie nowej oferty, ponieważ nie da się edytować języka przypisanego do danej oferty,
No już rozgryzłam ten debilizm. Opowiem Pani historie 🙂 wystawiam na nowo - formularz w języku polskim, opis w polskim - język niezgodny:-) (prawdopodobnie przez numer ean). Wystawiam formularz w języku angielskim, opis w angielskim - tadam wystawia:-) tylko że taki malutki feler jest - jak się wchodzi w aukcje to wszystko jest po polsku a opis po angielsku:-) i co Pani na to??? Jakąś bramka numer 3? 🙂