Mogę wiedzieć, dlaczego odwołanie od decyzji jest ograniczone w taki sposób, że nie da się tego rzetelnie wytłumaczyć? Przecież 500 znaków to jest nic. W jaki sposób mogę uzupełnić informacje by osoba rozpatrująca znała wszystkie szczegóły?
I jakby ktoś mi wytłumaczył, dlaczego wniosek o rabat zawierał informację, że " Wpłata nie została zwrócona przez Allegro Finanse " - nie miałem środków na Allegro Finanse, więc przez dedykowane narzędzie dokonałem doładowania konta, by wykonać zwrot. Jak mam to udokumentować? Chociaż samo to, że muszę to robić pokazuje jak wadliwy jest to system... bo nie rozumiem dlaczego zinterpretowało to jako wpłatę niezwróconą przez Allegro Finanse.
@kovek Formularz odowłania został zaprojektowany w taki sposób, by umożliwić szybką i łatwą weryfikację zgłoszenia. Ograniczenie dotyczące znaków wymusza rzeczowe opisanie sprawy, a dwa załączniki powinny w pełni wystarczyć, by doprecyzować zgłoszenie. Np. jeśli doszło do zwrotu wpłaty, wystarczy załączyć potwierdzenie przelewu.
@nat_not zwrot wpłaty widnieje w systemie jako zwrot przez Allegro Finanse więc dobrze byłoby zweryfikować wasze narzędzia, dlaczego oznacza jako "Wpłata nie została zwrócona przez Allegro Finanse".
Chyba że allegro finanCe to co innego niż allegro finanSe 😄