anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferty odrzucane przez allegro podczas weryfikacji

NLTsklep
#7 Wielbiciel

Dlaczego niektóre produkty zostają odrzucone przez allegro podczas weryfikacji, pomimo że niektóre podobne produkty tylko np. o innym zapachu bez problemu są akceptowane przez allegro?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@NLTsklep 

Nie będę fantazjował i odpowiadał na to pytanie. Prosze podaj konkretne informacje tj.: EAN, zrzuty ekranu, cokolwiek do czego będę mógł się merytorycznie odnieść.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

NLTsklep
#7 Wielbiciel

W sumie udało mi się to ogarnąć lecz pojawił się inny problem, produkty posiadające EAN: 
5904063412686
5904063412525
5904063412617
łączą się z podobnym produktem ale o innym smaku i allegro jakby zmusza do połączenia z tamtym produktem powielając w tych aukcjach te same kody produktu, gdy próbuje utworzyć nowy produkt dalej dzieje sie to samo

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@NLTsklep 

Dzisiaj w innym wątku to wyjaśniałem, ale napiszę również tu, że jeśli oferta została połączona z innym produktem na podstawie wprowadzonych przez Ciebie parametrów, możesz zgłosić błąd w produkcie.

Zrobisz to w kilku miejscach:

• na stronie produktu podczas wybierania go z Katalogu,
  • w formularzu wystawiania oferty (w trakcie dodawania lub edycji),
  • w zakładce "Mój asortyment" - po wejściu w szczegóły produktu i kliknięciu opcji "zgłoś błąd w katalogu".

Twoje zgłoszenie zostanie rozpatrzone w ciągu dwóch dni roboczych. Aktualny status sprawy możesz sprawdzić w zakładce zgłoszenia zmian.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów