Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć pewne zjawisko?
Szukając informacji na temat produktu wpisałam jego nazwę w Google. Pokazała się oferta na Allegro w cenie 60 zł. Po wejściu w ofertę wyświetla się ona normalnie, mam możliwość dodania do koszyka lub kliknięcia "Kup teraz", ale już w "Wszystkich ofertach produktu" jej nie ma (Zdj.1). Dalej sprawdzam inne przedmioty tego sprzedawcy - jak widać posiada więcej niż tylko ten jeden i każdy można kliknąć i wybrać opcję zakupu (zdj. 2), ale gdy wchodzę we "wszystkie przedmioty sprzedającego" to okazuje się, że nic u niego nie można kupić (zdj. 3). O co tu chodzi?
Dodam, że szukanie tego produktu bezpośrednio przez Allegro ne pokazuje w ogóle ofert tego sprzedawcy, jak również wpisanie w wyszukiwarkę Allegro nazwy tego sprzedającego odnosi do pustego sklepu.
Jakim więc cudem mam opcję zakupu produktu skoro wygląda to tak, jakby nie prowadził on już żadnej sprzedaży na Allegro?
@KRZAGA_Outlet Skoro sprzedający nie wystawia faktur VAT, a Ty masz włączony widok Biznes w swoich ustawieniach, to ofert nie widzisz...
@KRZAGA_Outlet Najpewniej przyczyną jest to, że masz ustawiony widok dla firm - jeśli w danej ofercie jest zaznaczone 'nie wystawiam faktury' o ta oferta Ci się nie pokaże w wynikach.
Musisz zmienić widok na konsumencki.
Twoje obrazki są dla nas niewidoczne - masz za niską rangę.
Możliwe, ale przypominam sobie sytuację, w której dzwonił do nas pan z zapytaniem o antenę samochodową, którą mamy na Allegro, a która to została dawno sprzedana. Mówił, że "znalazł w Google"