anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferty widmo na Allegro

KRZAGA_Outlet
#8 Zapaleniec#

Czy ktoś może mi wytłumaczyć pewne zjawisko?

Szukając informacji na temat produktu wpisałam jego nazwę w Google. Pokazała się oferta na Allegro w cenie 60 zł. Po wejściu w ofertę wyświetla się ona normalnie, mam możliwość dodania do koszyka lub kliknięcia "Kup teraz", ale już w "Wszystkich ofertach produktu" jej nie ma (Zdj.1). Dalej sprawdzam inne przedmioty tego sprzedawcy - jak widać posiada więcej niż tylko ten jeden i każdy można kliknąć i wybrać opcję zakupu (zdj. 2), ale gdy wchodzę we "wszystkie przedmioty sprzedającego" to okazuje się, że nic u niego nie można kupić (zdj. 3). O co tu chodzi? 

Dodam, że szukanie tego produktu bezpośrednio przez Allegro ne pokazuje w ogóle ofert tego sprzedawcy, jak również wpisanie w wyszukiwarkę Allegro nazwy tego sprzedającego odnosi do pustego sklepu. 

Jakim więc cudem mam opcję zakupu produktu skoro wygląda to tak, jakby nie prowadził on już żadnej sprzedaży na Allegro?

zdj1.jpgzdj2.jpgzdj3.jpg

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

TechartGSM
#13 Ambasador#

@KRZAGA_Outlet Skoro sprzedający nie wystawia faktur VAT, a Ty masz włączony widok Biznes w swoich ustawieniach, to ofert nie widzisz... 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@KRZAGA_Outlet Najpewniej przyczyną jest to, że masz ustawiony widok dla firm - jeśli w danej ofercie jest zaznaczone 'nie wystawiam faktury' o ta oferta Ci się nie pokaże w wynikach. 
Musisz zmienić widok na konsumencki.

komisbell_0-1750157159521.png

Twoje obrazki są dla nas niewidoczne - masz za niską rangę.

oznacz moderatorów

KRZAGA_Outlet
#8 Zapaleniec#

Możliwe, ale przypominam sobie sytuację, w której dzwonił do nas pan z zapytaniem o antenę samochodową, którą mamy na Allegro, a która to została dawno sprzedana. Mówił, że "znalazł w Google"

oznacz moderatorów