Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przygotowałem 4 warianty produktu "Przewód POLIURETAN Wąż PU Pneumatyczny TEKALAN 4x2,5mm PRZEZROCZYSTY" 1m/50m/100m/200m, numery ofertowe to
1m:16369494493,
50m: 15373262068,
100m: 15206968477,
200m: 14379683680.
Zwykle pod dowolnym linkiem do produktu powinienem móc zobaczyć pozostałe trzy warianty jako opcje graficzne, czyli łącznie 4 opcje. Jednak po przeprowadzeniu testów w różnych miejscach odkryłem, że wszystkie cztery warianty tego produktu nie pojawiły się w tym samym czasie i dla każdego produktu dostępne były tylko dwa opcjonalne warianty (powinny być cztery).
Użyłem tej samej metody, aby utworzyć 4 opcje wielowariantowe dla produktu w ofercie numer 15384768529. Oferta ta może normalnie wyświetlać wszystkie 4 warianty.
Stworzyłem wszystkie warianty w ten sam sposób, ale nadal istnieje wiele wariantów ofert, które nie wyświetlają się prawidłowo i nie wiem, jak to naprawić.
@sympneumatic z tego co widzę, niektóre oferty są w wielowariantowości ofertowej, a niektóre w wielowariantowości produktowej.
Aby zgłosić prawidłowe warianty produktowe, uzupełnij plik (do pobrania tutaj) i prześlij uzupełniony za pomocą formularza.
Dziękuję, sprawdzę i wypełnię formularz.
Wiem już, że istnieją dwie wersje: jedna pozwala zobaczyć ten sam produkt jako „PORÓWNAJ OFERTY” i ewentualnie zobaczyć produkty innych sprzedawców, a druga pozwala wyświetlić wiele opcji kolorów/rozmiarów w jednym produkcie. Chciałbym skorzystać z drugiej metody, ponieważ chcę, aby moi klienci mogli wygodnie wybrać określoną długość w ramach bieżącego produktu, zamiast szukać podobnych produktów.
Z góry dziękuję za pomoc 🙂