Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mamy nowy ciekawy przypadek
Kupujący zrobił zwrot i włożył przesyłkę
do paczkomatu
Inpost źle nakleił etykiety i dostaliśmy towar kogoś innego
zakup był przez smarta
dostaliśmy to - zdjęcie:
a zwracany był drobny element komputerowy
Zwracający twierdzi, że odesłał właściwy produkt
i nie ma powodu by mu nie wierzyć,
numer inpostu na kartonie nie zgadza
z tym jaki on otrzymał
otrzymane rzeczy wyglądają
jak jakiś prezent dla małego dziecka
szkoda dzieciaka jak dostanie coś innego 😞
Kto ma złożyć reklamację? (smart)
Jak my złożymy do allegro to znowu nas zignoruje
Sami złóżcie reklamację lub niech ją klient zrobi ale bezpośrednio w InPoście . Wiele przesyłek jest źle spakowanych przez co towar wypada a potem muszą sami przepakowywać i naklejać nowe etykiety .Przy większej ilości nie trudno o pomyłkę i tu też tak mogło być . Prawdopodobnie ktoś inny też zgłosi i może uda się to jeszcze odkręcić.
@az1rael Myślę że RED dobrze o tym wie, a problem z tym, że portal traktuje go jak wrzód na (......), dlatego może przedstawiciel Inpostu coś pomoże.
Najgorszym jest, że to ja namówiłem Kupującego do zwrotu towaru - więc nie mogę zignorować tematu
mam cichą nadzieje , że odbiorca naszego zwrotu będzie na tyle inteligentny, że znajdzie dowód zakupu, użyje rozumu, internetu i skontaktuje się z nami
tak właśnie wygląd pęd do usuwania danych adresowych, twierdzenie, że nic nie trzeba wkładać do przesyłek
nie mamy nawet pełnego numeru/kodu jaki wpisał nadawca przesyłki jaką otrzymaliśmy
wystarczy, że inpościarz źle naklei etykiety adresowe zaklejając pierwotny kod.
pewnie masz drukarkę termotransferową do drukowania etykiet przewożnika a jakby przy okazji drukować etykietę z danymi sprzedawcy i naklejać na opakowanie np coś w rodzaju reklamację należy wysłać na adres i dane firmy?
Pytanie czy dowód zakupu trafił do paczki…
ja kiedyś złożyłam reklamację bobrze dostałam nie swój zwrot ale InPost jakoś sobie poradził. Przyslal kuriera po błąd a przywiózł dobra paczkę. Udało się znaleźć ale trwało to ze 2 tygodnie.