Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Co zrobić z opłatą za podjazd inpost, niektóre są podwójne naliczane nawet.
W base przez WZA mam ustawiony o 15:00 automat który generuję zlecenie podjazdu.
Generują mi się 2 zlecenia
InPost Paczkomaty
InPost Kurier
I allegro lub inpost kasują za te 2 podjazdy
WZA rozróżnia je jako osobny typ, a kurier przyjeżdża tylko raz.
druga sprawa to naliczanie za ilość przesyłek,
Jest słaby dzień i mam tylko 1 wysyłkę przy generowaniu zlecenia podjazdu, przed przyjazdem wchodzą mi kolejne 2, co mogę z tym fantem zrobić?
@MAKOINSTAL czy ten problem pojawił się teraz?
Części sprzedającym naliczyliśmy nieprawidłowo opłaty dodatkowe za usługi InPost, wyjaśniamy to z przewoźnikiem, a sprzedający, których ten problem dotyczy, otrzymają komunikację na ten temat.
Abym mogła się upewnić, czy Twoje zgłoszenie dotyczy tego samego, potrzebuję szczegóły, podaj proszę przykładowy numer zamówienia, dla którego naliczyliśmy podwójne opłaty.
W tym roku pojawił się problem, dodatkowo jak wydaję paczki więcej niż w zleceniu, to jak mogę odebrać zwrot różnicy opłaty?
Numery zamówień
02c5caa0-d0aa-11f0-8035-b3308aed1baa
27f91bf0-d119-11f0-80e3-bb63e871a793
@CREALITY_3D nie widzę podwójnych naliczeń dla tych zamówień. Jakie opłaty widzisz ty dla np zamówienia 02c5caa0-d0aa-11f0-8035-b3308aed1baa?
@CREALITY_3D Skąd jest ten zrzut ekranu?
To są 2 podglądy
jeden z baselinker a drugi z inpost
@CREALITY_3D Jak masz paczkomat i kuriera to lepiej do zamawiania podjazdu skorzystać z MP wtedy zamówisz 1 podjazd do 2 paczek
@CREALITY_3D te zrzuty są fragmentaryczne, więc ciężko z nich cokolwiek stwierdzić, ale sprawdziłam Twoje rozliczenie w naszym systemie i podobnie jak Alicja oraz Natalia, nie znalazłam w nim podwójnych naliczeń.
To są 2 podglądy
jeden z baselinker a drugi z inpost
@MAKOINSTAL aby podjazd był za darmo należy przy zamawianiu podjazdu zaznaczyć min 5 paczek
Jak masz paczkomat i kuriera to lepiej do zamawiania podjazdu skorzystać z MP