Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam proszę o pomoc kurier Dpd smart naliczył mi opłatę dodatkowa 19,99 w kilku tysiącach złotych gdzie mam się z tym zwrócić , wysyłam worki z nawozem waga od 22kg do 30kg to jest masakra co oni zrobili .
@Panamers należy to wyjaśnić z przewoźnikiem. Jest to metoda dostawy rozliczana z nami, dlatego napisz proszę do nas przez ten formularz podając jakich zamówień dotyczą te opłaty. Wyjaśnimy to z przewoźnikiem. Widzę, że jest to opłata dotycząca niestandardowej paczki/palety.
Niestety worek z nawozem będzie uznany jako niestandardowe opakowanie. Wg DPD paczka powinna być prostopadłościanem:)
To pewnie nie chodzi o niestandard tylko przekroczenie wagi, w "darmowych" paczka smart DPD masz dopłatę 19,99 zł za przekroczenie wagi 20 kg, gabarytowej lub rzeczywistej, 19,99 zł brutto. Nic z tym nie zrobisz, opłaty są naliczone prawidłowo i zasadne.
Horror
Już wielu sprzedawców odpuściło sobie sól do zmiękczaczy wody jak dostali dopłaty po 30 tyś. Po prostu dla 5zł nie opłaca się przerzucać takich ciężarów.