anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłaty za wystawienie

Babyhoodua
#9 Pomysłodawca#

Otrzymałem informację, że muszę zapłacić Wystawienie przedmiotu. Czemu? Wysłałem te produkty dawno temu, nie musiałem za nie płacić. Po co płacić teraz?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mwmonety
#21 Demiurg#

Zwykle do kilkunastu złotych allegro nie wymaga aby rachunek opłacać ,ale jak z czasem wystawiasz to koszty rosną i nawet po dłuższym czasie mogą się przypomnieć o swoje pieniądze. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Babyhoodua Cześć. 🙂 Opłaty na Twoim koncie wynikają z włączonych przez Ciebie wyróżnień, prowizji za sprzedaż, wysyłek itp.  

Wszystkie informacje znajdziesz w zakładce Rozliczenia z Allegro

oznacz moderatorów

Babyhoodua
#9 Pomysłodawca#

Rozumiem. Rozumiem opłatę za „Opłatę za wyróżnianą”, „Prowizja od sprzedaży”, „Prowizja od sprzedaży oferty wyróżnionej”. Ale jaka jest opłata za „Wystawienie przedmiotu”? Nie zapłaciłem tego wcześniej. Co to jest?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Babyhoodua Czy możesz przesłać mi zrzut ekranu z tą opłatą i datą? 

oznacz moderatorów

Babyhoodua
#9 Pomysłodawca#

Babyhoodua_0-1663261823524.png

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Babyhoodua W tym przypadku opłata za wystawienie wynosi 0 złotych. Generalnie opłata za wystawienie przedmiotu jest naliczana co 10 dni na podstawie wartości początkowej przedmiotu i w zależności od kategorii. 

W większości kategorii wystawianie ofert jest bezpłatne. Opłaty za wystawienie pobierana jest w kategoriach ogłoszeniowych, w wybranych kategoriach motoryzacyjnych oraz w kategoriach Kolekcje, Antyki i sztuka i Leki bez recepty.

Przed wystawieniem oferty wysokość opłaty za wystawienie możesz sprawdzić w naszym kalkulatorze: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/kalkulator-oplat# 

oznacz moderatorów