anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ot i taki kwiatuszek się trafił

mdrogeria
#21 Demiurg#

słowa niepotrzebne

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

sl-aw-ek
#18 Luminarz#

kulturka, bez wyzwisk - mogło być gorzej. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

no .. .teraz oprócz nieopłacone transakcji powisi se dyskusja , ciekawe czy po anulowaniu prowizję zwrócą .

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@mdrogeria myśle że jeśli nie bedzie opłacone to zwrócą. Dyskusja pewnie powisi miesiąc, potem sie zamnkie automatycznie

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_Likos_ no nie wiem , kiedyś się musiałem odwołać , powodem odrzucenia wniosku była otwarta dyskusja , nie bardzo pamiętam z jakiego powodu była zainicjowana , ale też jakieś farmazony.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@mdrogeria  zdaje sie że jeśli oddajesz kase bez odstąpienia a kllient nie zaloży dyskusji ( tylko np odstąpi poprzez pytanie o zakup) - zwrot jest z automatu. A jelsi nie ma odstąpienia w allegro a klient założy dyskusje ( i np tam odstąpi od umowy) - wówczas jest odmowa zwrotu prowizji i trzeba sie odwoływac

oznacz moderatorów

malmik_hurt
#9 Pomysłodawca#

Dla mnie ALLEGRO powinno zrównoważyć prawa sprzedawcy i kupującego bo na razie większość działa na korzyść kupującego 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_Likos_ obadamy ... odstąpienia nie ma i nie będzie , wpłaty nie ma to i zwrotu nie będzie , dyskusja otworzona , raczej nie ma co liczyć na zakończenie ze strony klienta  ,transakcja będzie anulowana automatycznie ...hi..hi.... za dużo danych żeby samoczynnie przełknęło , będzie finał to wrócę do wątku .

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

To chyba źle myślisz. Mnie kiedyś gość nie opłacił licytacji. Po 2-óch tygodniach obudził się, klepnął dyskusję i " kliknąłem przez pomyłkę, nie chcę tego".  Zwrot prowizji odrzucony, powód dyskusja oraz BRAK ODSTĄPIENIA... Nigdy nie opłacone, odstąpienie chyba jednak było tylko... Podejrzewam, ze na KuP Teraz będzie tak samo, zawsze to parę złotówek więcej od tych co się nie odwołają...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@mdrogeria ale punkty w jakości będą 😀

oznacz moderatorów

malmik_hurt
#9 Pomysłodawca#

Co to z tymi ludźmi w tych czasach to im się nie chce to za drogo coraz gorzej 

oznacz moderatorów