Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Dostałem dzisiaj wiadomość o następującej treści:
"Wskazana wartość parametru Stan w Twojej ofercie nie pokrywała się z informacjami zawartymi w opisie przedmiotu.
Zgodnie z regulaminem (załącznik nr 2, artykuł 1, punkt 1.4) wartość parametru Stan powinna być zgodna ze stanem faktycznym przedmiotu.
Jeśli zapisy dotyczące stanu przedmiotu odnoszą się do towaru z oferty do której wysłaliśmy niniejszy komunikat, zakończ ją i wystaw nową. Upewnij się, że opis, faktyczny stan przedmiotu oraz wybrane parametry oferty są ze sobą spójne.
Jeśli zapisy odnoszące się do stanu przedmiotu odnoszą się do innych Twoich ofert, usuń je z opisu."
Ofertę zgodnie z sugestią zakończyłem. Problem w tym, że nie bardzo mogę sugerowaną w wiadomości niespójność wychwycić.
Będę wdzięczny za wskazanie przez moderatorów, jak i użytkowników forum co z opisem jest nie tak.
Allegro Lokalnie Oferta: fd442b1c-c2e2-45e8-a98b-7864c291c149 .
https://allegrolokalnie.pl/oferta/gledziu-kolejka-piko-wyprzedaz-prywatnej-kolekcji-ovb
Dodam tylko, że produkt z "fizycznego punktu widzenia" jest FABRYCZNIE NOWY, od zakupu nawet nie wyjmowany z opakowania, choć kupiłem go wiele lat temu. Wszystkie informacje jakie są w opisie i są w podanym parametrze "stan" w mojej ocenie są spójne, bo wyraźnie mówią, że produkt jest w stanie "NOWY".
Ale może się mylę...
No chyba że stan "NOWY" zarezerwowany jest obecnie jedynie dla sprzedawców firmowych, sprzedających w ramach prowadzonej działalności gospodarczej...
Ale jeśli tak, to czemu na LOKALNIE można go wybrać, skoro od jakiegoś czasu "firmy" nie mogą na nim wystawiać ofert.
Pozdrawiam. Marek.
@MOJEGRATY5 Może to być tekst z Twojego ogłoszenia.
"Pudełko posiada minimalne uszkodzenia powstałe w trakcie długiego przechowywania!!!"
Lub to
"Podany w opisie przedmiotu parametr NOWY dotyczy stanu wizualno technicznego sprzedawanego przedmiotu, a nie formalno prawnego."
@MOJEGRATY5 Otrzymałeś ostrzeżenie, ponieważ ustawiłeś parametr nowy dla towaru z podniszczonym opakowaniem. Nie ma możliwości zmiany tego parametru w ofercie, ponieważ jest to niezgodne z naszym regulaminem, dlatego sugeruję, abyś stworzył nową ofertę z poprawnym parametrem.