Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient dzisiaj dostał powiadomienie że paczka czeka. Poszedł odebrać ale nie dosięgnął bo paczkomat wisiał na dzwigu 5 metrów nad ziemią i nie dał rady doskoczyć 😉
@eightbitclone2 No i za to, zgodnie z prawem, względem kupującego odpowiada sprzedawca 🙂
Chyba paragrafu nie muszę wskazywać i klauzul niedozwolonych z rejestru UOKiK?
Nie mamy zaufania do przewoźnika, nie udostępniamy go w ofertach.
🤣🤣🤣
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Zadzwonił do mnie, jeszcze zdyszany bo desperacko posdkakiwał próbując paczkę odebrać. 😉 Doszliśmy do wniosku że poczekamy, zobaczymy...Chociaż pewnie znowu batem dostane za nieterminową dostawę 😉
@eightbitclone2 Poczekaj, może mu opuszczą ten paczkomat 🙂 Jedno jest pewne - jeśli ktoś ukradnie cały paczkomat, masz obowiązek wysłać towar ponownie lub oddać kasę 🙂
Paczka w oddziale ...Jest nadzieja 😉
@eightbitclone2 Tak? masz szczęście, nie musisz wysyłać ponownie.🤣
@eightbitclone2 Prace techniczne trwają z reguły kilka godzin. Mógł zapytać skoro byli tam pracownicy.
Dobry link :
Oj, wrzuciłem to raczej humorystycznie 😉 Uśmiechnijcie sie ludzie , chociaż wiem że czasami trudno 😉
Czy @InPost ma coś do powiedzenia na ten temat 😂
Pewnie ma 😉 Wklei zaraz tę swoją formułkę jak wszędzie indziej 😉 liczymy, 3,2,1 ...
@eightbitclone2 Link się nie otwiera.Pisałem tu kilka dni temu, paczki leżały pod paczkomatem.
@eightbitclone2 naprawią zmienią paczkomat, włożą ponownie, paczka nie zginie 🙂
Przecież wiem, wrzuciłem to tu raczej dla zabawy i uśmiechu . Bez kijka w dupie.... Jako ciekawostke w dziale Odbiory, Paczkomat był za wysoko 😉 Uśmiechnijcie sie ludzie...
Za ten tytuł wisisz(😂🤣😂) mi chusteczkę do wycierania zaplutego monitora.
@eightbitclone2 Opisana sytuacja może wynikać z uwagi na przeprowadzane prace serwisowe czy przenoszenie paczkomatu na inną lokalizacje. Prosimy o podanie symbolu lub adresu maszyny w celu dokładnego sprawdzenia.
to nie jest śmieszne
u mnie w okolicy padły juz 2 paczkomaty inpostu
jeden bo spalił sklep meblowy przy paczkomacie
drugi bo remontuje się biedronka - a wczoraj jeszcze działał
idąc filozofią @xyz96 właśnie powinienem kręcić **piiip**o burzę że towar poszedł
do innego paczkomatu niż chciałem
a to inpost jest temu winien
i allegro bo podpisało dziadowską umowę na swoje wysyłki z inpostem
a nie sprzedawca