Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Brak prowizji dla nowo powstałych firm? 🙂 a Ci starzy to co ? Gorsi? jesteście jak tarcza Vateusza :).
Zamiast pomóc stałym Waszym klientom bo obroty spadły to wprowadzacie zwolnienia dla tych co się zarejestrują .... tego nie da się komentować....
@fhumarzena74 Może pomyśl o tych, którzy stracili pracę i nie mają środków do życia. Allegro daje im jakąś szansę, choć myślę, że z powodu trudności i zagmatwania serwisu, mało kto z tego skorzysta, bo trzeba mieć wiele samozaparcia, żeby zacząć tu sprzedawać.
myślisz że ktoś kto stracił prace nagle rozwinie sprzedaż np części samochodowych na allegro?
nie takie to proste 🙂
@fhumarzena74 Przecież dokładnie to samo napisałam 😀
Szczerze powiem.ze jestem załamana wiadomoscia iz nowi przedsiebiorcy maja zniesione prowizje a przedsiebiorcy ktorzy staraja sie jak moga dostaja fige z makiem. Jak mamy konkurowac z nowymi formami? W mojej ofercie kazde 10 groszy ma wplyw na to czy produkt sprzeda sie u mnie czy nie. Czyli wygra teraz ten kto ma mozliwosc zalozenia firmy na kogos z rodziny i poleci z cenami 10% w dol. Ja juz wiem ze po takich zmianach moge zamykac swoja firme 😞 nie prosciej obnizyc wszystkim do lipca prowizje do 5%????
Nasza firma staje na glowie zeby otrzymac status super sprzedawcy i co..... wydluzaja nam okres splaty prowizji..... no extra.... zyc nie umierac. Zastanowcie sie allegro czy nie strzelacie sobie w kolano..... my placimy kilka tysiecy prowizji na miesiac. Nie bedzie sprzedazy nie zarobicie. Sprzedadza ci bez prowizji- tez nie zarobicie..... ktos tu chyba nie przemyslal tego ruchu
Tez uwazam to za żart. Juz wiem ze jak konkurencja wejdzie od kwietnia bez prowizji to moge zwijac interes
dlatego ja podjąłem decyzje . Przenoszę się ze swoim asortymentem na otomoto.
w poniedziałek pisałem meila do allegro z zapytaniem jak widzą spadek obrotu i czy może by zawiesili opłatę za wystawienia a prowizję zostawili to dostałem taką odp że dziękuję bardzo :).
Widać potrzebny mi był taki impuls:). wszystko ma swoje granice
Witam
Obecnie A ma zon ma fajną promocję dla sprzedawców z Polski, Ama....de Dobra wiadomość jest take, że można liczyć na wsparcie w języku Polskim, Polecam