Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotychczasowe rozwiązanie było poprawne. Nie rozumiem przemieszczenia kolumn a informacja od kupującego w zakładce z kopertą jest totalnie nietrafiona! Obecnie tracę czas na zakładki z wiadomościami, które w poprzedniej wersji widoku miałem na wierzchu. Czas, czas, czas..... każde dodatkowe kliknięcie kradnie mój czas...
bo na srajfonie teraz ładniej wygląda
moja teoria spiskowa dotycząca zmian na allegro niestety się sprawdza
ktoś w Allegro próbuje przyrównać serwis z wyglądem do ebajów , a maznonów cze alie xpresów - może to robi jakiś obcokrajowieć, który przyzwyczaił się do wyglądu stron jak w latach 90-tych ubiegłego wieku
wywołuję do tablicy
@msniezek @_HolaOla_ @cloudcloud
czy ktoś w Allegro robił analizę o ile kliknięć myszki zwiększyła/zmniejszyła typowa obsługa serwisu po zmianach?
jak to jest problem to zapytam po nowoczesnemu
czy ktoś w Allegro robił analizę o ile pacnięć w srajfonie zwiększyła/zmniejszyła typowa obsługa serwisu po zmianach?
@RED oczywiście. Tego rodzaju badania są nieodłączną częścią każdej zmiany w Allegro. Już od jakichś 12 lat, jeżeli nie dłużej. Uprzedzając pytanie: nie możemy podawać szczegółów takich badań. Tym niemniej jednoznacznym wskaźnikiem, czy dana zmiana poprawiła czy pogorszyła komfort korzystania z Allegro jest to, czy po testach jest wdrażana na stałe, czy wycofywana.