Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,mam aktywny pakiet wyróżnień i oznaczeń,dodałem one box do swoich cenników dostaw ale skąd będę wiedzieć czy to już działa?Czy będę znać aktualna liczbę przysługujących wyróżnień a może to już działa ?
W TEJ CHWILI MAM TYLKO TAKĄ INFORMACJE I ŻE STATU AKTYWNY:
Weź udział w promocji, udostępnij klientom Allegro One i zdobądź Wyróżnienia i oznaczenia do Strefy Okazji. Szczegóły w regulaminie.
Wyróżnij ofertę i sprawdź po kilkunastu minutach czy pozostała ilość wyróżnień to 399.
Dziękuję za odpowiedź.
Uzyskałem już więcej informacji od konsultanta allegro telefonicznie.
Promocja startuje 15 sierpnia,od tego dnia do 14 dni zostaniesz mi przyznany pakiet.
@noifajnie-com-pl czy odebrałeś te pakiety w Centrum zniżek? Oba wymagają aktywacji w centrum zniżek i to tam powinny być informacje na ich temat.
Tak w centrum zniżek,są już aktywowane .
@noifajnie-com-pl to są gotowe do wykorzystania. Przy pakiecie widoczna jest data, do kiedy możesz skorzystać z wyróżnień oraz ile darmowych wyróżnień jeszcze Ci przysługuje. Po kliknięciu w "szczegóły wykorzystania" pojawią się oferty, które były wyróżnione za pomocą wyróżnień z pakietu.
Nie są jeszcze aktywne.
Rozmawiałem dzisiaj z infolinią allegro i Pani powiedziała że pakiet zostanie przyznany do 14 dni.
Obecnie w centrum zniżek mam takie informację:
Weź udział w promocji, udostępnij klientom Allegro One i zdobądź Wyróżnienia i oznaczenia do Strefy Okazji. Szczegóły w regulaminie.
Ty się ciesz, że nie są aktywne. Bo jak przyjdzie Ci płacić prowizje od sprzedaży w ofertach wyróżnionych to będziesz płakać 😉
@noifajnie-com-pl przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Aby nie było wątpliwości skonsultowałam tą sprawę i wracam z odpowiedzią. Myląca może być data zakończenia promocji. Wynika ona ze zmian w czasie jej trwania. 16 sierpnia ta informacja zostanie zaktualizowana, a zniżki (tak jak poinformowała Cię moja koleżanka podczas rozmowy telefonicznej) otrzymasz do 14 września (promocja kończy się 30.08.2022r).