Pakiet wyróżnień za one box.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,mam aktywny pakiet wyróżnień i oznaczeń,dodałem one box do swoich cenników dostaw ale skąd będę wiedzieć czy to już działa?Czy będę znać aktualna liczbę przysługujących wyróżnień a może to już działa ?
W TEJ CHWILI MAM TYLKO TAKĄ INFORMACJE I ŻE STATU AKTYWNY:
Dodaj Allegro One do metod dostaw i zyskaj pakiet 600 Wyróżnień i 400 oznaczeń!
Weź udział w promocji, udostępnij klientom Allegro One i zdobądź Wyróżnienia i oznaczenia do Strefy Okazji. Szczegóły w regulaminie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wyróżnij ofertę i sprawdź po kilkunastu minutach czy pozostała ilość wyróżnień to 399.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję za odpowiedź.
Uzyskałem już więcej informacji od konsultanta allegro telefonicznie.
Promocja startuje 15 sierpnia,od tego dnia do 14 dni zostaniesz mi przyznany pakiet.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@noifajnie-com-pl czy odebrałeś te pakiety w Centrum zniżek? Oba wymagają aktywacji w centrum zniżek i to tam powinny być informacje na ich temat.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak w centrum zniżek,są już aktywowane .

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@noifajnie-com-pl to są gotowe do wykorzystania. Przy pakiecie widoczna jest data, do kiedy możesz skorzystać z wyróżnień oraz ile darmowych wyróżnień jeszcze Ci przysługuje. Po kliknięciu w "szczegóły wykorzystania" pojawią się oferty, które były wyróżnione za pomocą wyróżnień z pakietu.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie są jeszcze aktywne.
Rozmawiałem dzisiaj z infolinią allegro i Pani powiedziała że pakiet zostanie przyznany do 14 dni.
Obecnie w centrum zniżek mam takie informację:
Dodaj Allegro One do metod dostaw i zyskaj pakiet 600 Wyróżnień i 400 oznaczeń!
Weź udział w promocji, udostępnij klientom Allegro One i zdobądź Wyróżnienia i oznaczenia do Strefy Okazji. Szczegóły w regulaminie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ty się ciesz, że nie są aktywne. Bo jak przyjdzie Ci płacić prowizje od sprzedaży w ofertach wyróżnionych to będziesz płakać 😉

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@noifajnie-com-pl przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Aby nie było wątpliwości skonsultowałam tą sprawę i wracam z odpowiedzią. Myląca może być data zakończenia promocji. Wynika ona ze zmian w czasie jej trwania. 16 sierpnia ta informacja zostanie zaktualizowana, a zniżki (tak jak poinformowała Cię moja koleżanka podczas rozmowy telefonicznej) otrzymasz do 14 września (promocja kończy się 30.08.2022r).
Moderatorka